Hokejové brusle – Zlínský kraj

1–3 firem z 3 nalezených Filtry

1HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

2Koutná Martina- bike-centrum.cz

4.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Záhlinická 485, Hulín Bezdlužná

Prodej jízdních kol, elektrokol a cyklistického příslušenství. Jízdní kola značek Rock Machine, CTM, Leader Fox, Kellys, Alpina, Dema. E-kola značek Lectron, Spirit, Mayo a Leader Fox. Servis a opravy jízdních kol a elektrokol všech značek. Jsme tu pro vás přes 11 let. Rozvoz seřízených kol. V…

3Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.


Hokejové brusle – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejové brusle v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejové brusle najdete 3 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 3 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 1 firem v regionu Zlínský kraj.