Hokejové brusle – Olomoucký kraj

1–10 firem z 12 nalezených Filtry

1Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

2Pneuservis Florýk s.r.o. - Hokej Floryk

3.4
★★★★★
★★★★★
(11)
Dolní 2044/91, Prostějov
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Prodej hokejového a florbalového vybavení pro hráče i brankáře. Dále i nabídka hokejek, bruslí, suspenzorů, šlí, výstroje, čepelí, shaftů, helem a mřížek. Najdete u nás chrániče loktů, ramen a holení, rukavice, lapačky, návleky, vesty a masky. Nabízíme opravy hokejové výstroje a broušení bruslí.

3TEMPISH s.r.o. - sídlo firmy1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
bratří Wolfů 495/16, Olomouc –…
Otevřeno od 7:00

Prodejny in-line, kolečkových a hokejových bruslí, skateboardů, batohů, termoprádla, sportovních míčů a kopaček, snowboardy, sálovou obuv, dresy, koloběžky, potřeby pro squash, petanqe, stolní tenis a floorball.

4PROFI-HOCKEY s.r.o.

Rooseveltova 520/100, Olomouc, Nové Sady
Otevřeno od 7:30
Bezdlužná

Zabýváme se velkoobchodním prodejem hokejového vybavení. Nabízíme brusle, hole, čepele, chrániče, tašky a dalších sportovních doplňků.

5HOCKEYLAND, s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Pavlovická 21/41, Olomouc, Pavlovičky
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem s hokejovou výstrojí. Prodáváme sortiment značek Brian´s, Tackla, Frontier, Powerslide, Rebellion, Base, CCM, RBK, Jofa, Bauer, Nike, Mission, Kelme, Uhlsport. Nabízíme florbalové vybavení, kolečkové brusle a sportovní oblečení, potřeby pro brankáře i hráče.

7Teplo Přerov a.s. - Zimní stadion Přerov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(246)
Petřivalského 2885/5, Přerov Bezdlužná

Organizujeme bruslení a pronájmy plochy na bruslení a lední hokej.

8SEDCO s.r.o.

3.9
★★★★★
★★★★★
(32)
Průmyslová 3143, Prostějov
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Nabízíme velkoobchodní prodej sportovních potřeb. Nabízíme míče, potřeby pro tenis a stolní tenis, rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky, brusle a další.

9Lisický Vladimír

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Českobratrská 4339…, Prostějov
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Prodej sportovní obuvi, kopaček a sportovního oblečení. Nabízíme basketbalové a fotbalové míče, tašky a kabelky Adidas, Nike, brankářské rukavice, hokejové brusle značky Bauer, lapačky, helmy, pantofle i zimní bundy.

10Vysloužil Roman

U Stadionu 2459/1 , Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Prodej hokejových potřeb. Nabízíme hokejovou výstroj, doplňky, brusle, hokejky i kompositové, shafty, helmy, chrániče, rukavice, suspenzory, hokejové tašky, brankářské betony, hokejové oblečení či dresy.


Hokejové brusle – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejové brusle v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejové brusle najdete 12 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 11 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 4 firem v regionu Olomoucký kraj.