Hokejové brusle – Morava

1–10 firem z 25 nalezených Filtry

1HC KOMETA BRNO

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Křídlovická 911/34, Brno Bezdlužná

Hokejový klub HC Kometa Brno. 11x mistr republiky - 1955-58, 1960-66, 3x mistr PMEZ - 1966-1968.

2HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

3Koutná Martina- bike-centrum.cz

4.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Záhlinická 485, Hulín Bezdlužná

Prodej jízdních kol, elektrokol a cyklistického příslušenství. Jízdní kola značek Rock Machine, CTM, Leader Fox, Kellys, Alpina, Dema. E-kola značek Lectron, Spirit, Mayo a Leader Fox. Servis a opravy jízdních kol a elektrokol všech značek. Jsme tu pro vás přes 11 let. Rozvoz seřízených kol. V…

4Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

5Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

6Vaněk Karel- Brusírna

Nabízíme broušení nožů, bruslí, nýtování, drobné opravy hokejové výstroje. Komisní prodej hokejové výstroje, broušení kotoučových pil a řetězů.

7HK Krnov mládež

HK Krnov mládež, se sídlem Bruntálská 1208/12, 794 01, Krnov-Pod Bezručovým vrchem, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13577, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Poskytování…

8Česká federace In-Line hokeje, o.s.

Provoz in-line plochy pro bruslení na kolečkových bruslích.

9Bauer David1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykovo nám.…, Hodonín Bezdlužná

Prodáváme hokejové potřeby.

10Stejskal Ladislav - hokejová výstroj

4.8
★★★★★
★★★★★
(162)
Komárovská 497, Brno

Nabízíme hokejovou výstroj, brusle, vybavení pro In-line hokej, hokejbal a kolečkové brusle.


Hokejové brusle – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejové brusle v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejové brusle najdete 25 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 23 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 8 firem v regionu Morava.