Hokejbal – Olomoucký kraj

1–10 firem z 21 nalezených Filtry

1Tělovýchovná jednota Sokol Troubky1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Dědina 286/29, Troubky Bezdlužná

V roce 1919 byla založena Tělocvičná jednota Sokol Troubky. Od roku 1948 jako Tělovýchovná jednota Sokol Troubky. V roce 1991 byla TJ Sokol Troubky zaregistrována jako samostatný právní subjekt jejíž posláním je organizovat sportovní činnost.

2HC GREWIS PLUMLOV, s.r.o.

HC GREWIS PLUMLOV, s.r.o., se sídlem Boskovická 617, 798 03, Plumlov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 52414, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2006. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

3Milan Sedlo - white bear

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Havlíčkova 4454, Prostějov Bezdlužná

Sportovní dresy, hokejové dresy jak pro lední hokej, tak i pro in-line a bandy hokej, floorbal, fotbal, hokejbal, cyklistiku, motokros, basketbal. Velkoobchodní a maloobchodní prodej hokejových potřeb a vybavení.

4Pneuservis Florýk s.r.o. - Hokej Floryk

3.4
★★★★★
★★★★★
(11)
Dolní 2044/91, Prostějov
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Prodej hokejového a florbalového vybavení pro hráče i brankáře. Dále i nabídka hokejek, bruslí, suspenzorů, šlí, výstroje, čepelí, shaftů, helem a mřížek. Najdete u nás chrániče loktů, ramen a holení, rukavice, lapačky, návleky, vesty a masky. Nabízíme opravy hokejové výstroje a broušení bruslí.

6Tělocvičná jednota Sokol Červenka

Organizujeme sportovní činnosti a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Oddíly ledního hokeje, nohejbalu, tenisu, volejbalu a florbalu.

7TJ MILO Olomouc

4.6
★★★★★
★★★★★
(17)
Střední novosadská…, Olomouc Bezdlužná

Oddíly tenisu, turistiky, fotbalu, kolové a ledního hokeje.


Hokejbal – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejbal v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejbal najdete 21 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 19 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 6 firem v regionu Olomoucký kraj.