Florbalové potřeby, vybavení – Olomoucký kraj

Správné florbalové vybavení je klíčem k úspěšnému a bezpečnému hraní florbalu. Žádný florbalista se neobejde bez florbalové hokejky, míčku, ochranné výbavy a florbalového oblečení a obuvi. Přehled prodejců florbalových potřeb v lokalitě Olomoucký kraj.

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Pneuservis Florýk s.r.o. - Hokej Floryk

3.4
★★★★★
★★★★★
(11)
Dolní 2044/91, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej hokejového a florbalového vybavení pro hráče i brankáře. Dále i nabídka hokejek, bruslí, suspenzorů, šlí, výstroje, čepelí, shaftů, helem a mřížek. Najdete u nás chrániče loktů, ramen a holení, rukavice, lapačky, návleky, vesty a masky. Nabízíme opravy hokejové výstroje a broušení bruslí.

2HOCKEYLAND, s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Pavlovická 21/41, Olomouc, Pavlovičky
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem s hokejovou výstrojí. Prodáváme sortiment značek Brian´s, Tackla, Frontier, Powerslide, Rebellion, Base, CCM, RBK, Jofa, Bauer, Nike, Mission, Kelme, Uhlsport. Nabízíme florbalové vybavení, kolečkové brusle a sportovní oblečení, potřeby pro brankáře i hráče.

3TJ SPARTAK Přerov1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(29)
Bezručova 770/4, Přerov

Tělovýchovná jednota je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje členy sportovních, tělovýchovných a turistických oddílů a odborů.

4Rašner Karel- RK Company

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Tovární 678, Postřelmov Bezdlužná

Vyrábíme vysoce kvalitní kompozitové výrobky z laminátu, karbonu a kevlaru. Specializujeme se na výrobky pro vodácký sport jako jsou lodě, pádla a další doplňky. Dále vyrábíme basketbalové vybavení či florbalové mantinely.

5Grigelová Daria- Big-sport.cz1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(40)
Moravská 274/20 , Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Internetový prodej florbalového vybavení.

6EASY GOLDEN TRADE s.r.o.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(24)
Náves Svobody 5/8, Olomouc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Internetový obchod s florbalovým vybavením. Nabízíme hole, čepele, míčky, oblečení a doplňky.

7Sokola Antonín- Sport-potreby.com1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(14)
Stiborova 572/6 , Olomouc, Neředín Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod s nabídkou potřeb pro in-line bruslení, florbal, hockejbal a hokej.

8BaSCart CZ s.r.o.- Budfitshop.cz

Online prodej outdorového vybavení a sportovního zboží. Nabízíme jízdní kola, fitness, boxerské, floorballové, tenisové či badmintonové potřeby, zimní a inline brusle.


Florbalové potřeby, vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Florbalové potřeby, vybavení v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Florbal je dynamický a vzrušující sport, který si získává stále větší popularitu po celém světě. Jeho jedinečná kombinace rychlosti, dovedností a taktiky přitahuje hráče všech věkových kategorií. Ať už jste začátečník nebo profesionál, investice do kvalitních florbalových potřeb je důležitá pro váš výkon a bezpečnost na hřišti. 

Nezbytné vybavení každého florbalisty

Florbalová hokejka

Hlavním nástrojem každého hráče florbalu je samozřejmě florbalová hokejka neboli florbalka. Existují různé typy florbalek, které se liší vahou, tvrdostí a tvarováním čepele. Výběr správné hokejky je důležitý, protože ovlivňuje hráčovu kontrolu, sílu a techniku střelby. Profesionální hráči často preferují lehčí hokejky s tvrdším flexem, které umožňují rychlejší a přesnější střely. Začátečníci by měli zvolit hokejku s větší flexibilitou, která poskytuje větší kontrolu a usnadňuje základní techniky.

Florbalový míček

Je dalším nezbytným vybavením. Florbalový míček je obvykle vyroben z tvrdého plastu a má malé otvory, které zlepšují jeho letové vlastnosti. Existují míčky různých tvrdostí, přičemž tvrdší míčky se často používají při profesionálních zápasech. Pro začátečníky je však lepší začít s měkčím míčkem, který je snazší kontrolovat a získat tak lepší cit pro hru.

Florbalová ochranná výbava

Florbal je rychlý a fyzicky náročný sport, a proto je důležité chránit se před možným zraněním. Hráči by měli používat chrániče zubů, chrániče kolen a loktů a rukavice. Brankáři by také měli nosit ochrannou helmu, která chrání hlavu a obličej před úrazy. Tyto ochranné pomůcky snižují riziko zranění a umožňují hráčům hrát s větším sebevědomím.

Florbalový dres

Kromě výše zmíněných základních potřeb je také důležité mít vhodný florbalový dres. Florbalové dresy jsou často vyrobeny z lehkých a prodyšných materiálů, které pomáhají odvádět pot a udržují hráče v suchu a pohodlí během hry. 

Florbalové doplňky

Dále je možné používat různé doplňky, jako jsou ochranné podkolenky nebo kompresní návleky, které zvyšují pohodlí a zlepšují výkon hráče.