Fitness centra a posilovny – Kunice okres Blansko

Posilování ve fitku je velmi oblíbenou sportovní aktivitou, která ovlivní vaši fyzickou i duševní výkonnost. Zlepšíte si kondici, zredukujete nadbytečný tuk, naberete svalovou hmotu a vytvarujete si postavu. Přehled fitness center v lokalitě Kunice.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1Strecková Jana, Ing.1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
7.9 km V domkách 495, Svitávka Bezdlužná

Provádíme osobní trenérství i také diagnostiku pohybového aparátu. Děláme poradenství a to v oblasti výživy i také sestavování stravovacího plánu.

2Tesař Martin - e-shop mmsport.cz2 pobočky

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
9.4 km Boskovice-Mladkov 94, Boskovice-Mladkov Bezdlužná

Provozujeme internetový obchod se sportovními potřebami, nabízíme i jízdní kola, snowboardy, skákací boty a fitness stroje.

3JUMPING centrum

4.2
★★★★★
★★★★★
(20)
11.8 km Komenského 2317/33a, Boskovice

JUMPING centrum, se sídlem Komenského 2317/33a, 680 01, Boskovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 64823, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2009. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

4KaKaBu Fit Studio (pobočka Boskovice)1 pobočka

12.2 km Antonína Trapla 67/6, Boskovice
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

KaKaBu Fit Studio, se sídlem Antonína Trapla 67/6, 680 01, Boskovice, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness…

5ASK Lipůvka, občanské sdružení

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
15.4 km Lipůvka 390, Lipůvka Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub s fotbalovým a tenisovým oddílem a dále i posilovnou a saunou.

6Rašková Jana, RNDr.

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
16.9 km Vodní 2462/11 , Blansko Bezdlužná

Provozujeme služby studia s cvičebními stroji jako jsou Power Plate.

7Bezděk Pavel

17.5 km Sadová 1596/33 , Blansko Bezdlužná

Nabízím a dělám skupinové i individuální cvičení a to zaměřené na funkční trénink a intenzivní programy pro celkovou transformaci těla.

8Staroštík Daniel1 pobočka

17.9 km Erbenova 908/5 , Blansko Bezdlužná

Provádím a nabízím osobní trénink jednotlivce i také malé skupiny ve fitness centru nebo v cvičebním sále a to s využitím běžného a dále i specifického tréninkového nářadí.

9Čermáková Tereza, Bc.

4.7
★★★★★
★★★★★
(21)
18.4 km Pod Javory 2243/32 , Blansko Bezdlužná

Provádím a nabízíme fitness tréninky a individuální i skupinové a dále cvičíme body form a intervalový trénink a integrated power stretch i také kompenzační cvičení.


Fitness centra a posilovny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Blansko


Fitness centra a posilovny v lokalitě Kunice – detailní popis

Ať už se chystáte navštívit veřejné fitness centrum, nebo soukromé fitko, vždy je třeba v něm dodržovat určitá pravidla a předpisy. Mezi základní pravidla patří: mít vhodné sportovní oblečení a vhodnou sportovní obuv, vždy používat ručník a vždy po sobě uklízet sportovní náčiní.

Jaké vybavení potřebuji do posilovny?

Ať už cvičíte ve veřejném fitness centru, nebo v domácí posilovně, vždy je potřeba mít vhodné sportovní oblečení a obuv. Bude se vám v něm cvičit nejen pohodlně, ale zároveň předejdete možným zraněním

  • Fitness oblečení – ideální je volit funkční oblečení, které je lehké, prodyšné a dobře odvádí pot. Vždy je lepší volit upnutější oblečení než volné. Upnuté oblečení vám totiž nikde nebude překážet a budete moct vykonávat lehčí a rychlejší pohyby. Při výběru vždy dbejte také na jeho pohodlnost, aby se vám v něm dobře cvičilo. U žen jsou dnes velmi oblíbené legíny s vysokým pasem, které krásně zakryjí bříško. Muži zase nejraději nosí sportovní kraťasy.
  • Fitness obuv – výběr vhodné obuvi je též důležitý pro pohodlí při cvičení. Špatně zvolená obuv totiž může vést k nepříjemným otlakům, puchýřům, podvrtnutí kotníků, přetížení holení a dalším nepříjemnostem. Správná fitness obuv by měla být pevná, odolná a nejlépe na zavazování na tkaničky. Bota by měla být pevná z boku i v oblasti paty. Při výběru je důležité myslet i na podrážku, která by měla být hodně pružná a neklouzavá. 
  • Ručník – ten vám nesmí chybět při žádném tréninku. Nejen že vám poslouží k utření potu, ale i jako podložka. Z hygienických důvodů si pokládejte ručník vždy na stroj, než na něj usednete. Oblíbené jsou dnes sportovní rychleschnoucí ručníky.
  • Fitness rukavice – ochrání vás před mozoly na rukou. Prodávají se ve verzi s omotávkou a bez omotávky. Rukavice s omotávkou vás chrání a zároveň zpevňují zápěstí. Rukavice bez omotávky plní pouze ochrannou funkci. 
  • Vzpěračský pásek – využívá se při velmi silových cvičení, aby zamezoval zranění
  • Trhačky – využívájí se ke zpevnění úchopu při silovém cvičení.
  • Háky – při zvedání velkých vah sekundují úchop činky.