Fitness centra a posilovny – Drnovice okres Zlín

Posilování ve fitku je velmi oblíbenou sportovní aktivitou, která ovlivní vaši fyzickou i duševní výkonnost. Zlepšíte si kondici, zredukujete nadbytečný tuk, naberete svalovou hmotu a vytvarujete si postavu. Přehled fitness center v lokalitě Drnovice.

1–10 firem z 53 nalezených Filtry

1Suprex.cz

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.6 km Mlýnská 319, Vizovice

Suprex.cz, se sídlem Mlýnská 319, 763 12, Vizovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2016. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2H + M Zlín a.s. (pobočka Vizovice)8 poboček

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
9.2 km čtvrť A. Háby 1210, Vizovice

Sportovního a relaxačního centra. K dispozici je posilovna, haly na squash, finská sauna, solárium, kardiozóna. Možnost občerstvení na baru, připojení k WiFi.

4Flin gym

5.0
★★★★★
★★★★★
(29)
14.0 km Družstevní 245, Slušovice Bezdlužná

Flin gym, se sídlem Družstevní 245, 763 15, Slušovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness Masérské, rekondiční a…

5Sportovní areál Hvozdná3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(5)
16.8 km Družstevní 355, Hvozdná Bezdlužná

Tenisové kurty kryté i venkovní a squashové kurty s možností zapůjčení sportovního vybavení. K dispozici je solárium, posilovna a venkovní bazén. Půjčujeme rakety, míčky, squashové brýle, sportovní boty i ručníky.

6Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
17.7 km Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

7Gabriela Belková

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
19.5 km K Jaroslavicím 2482, Zlín

Fitness centrum. Pořádáme kurzy hubnutí. Aerobní činnost na závěr na orbitreku, rotopedu a využití běžícího pásu. Možnost individuálního cvičení na strojích bez instruktorky, nebo možnost využití vedení při rýsovacím, objemovém či silovém tréninku pod vedením trenérky.

8Bc. Oškerová Daniela1 pobočka

Schwinn cyclingové centrum, lekce zumby, power plate, power i hatha jógy, aerobicu, body stylingu, trampolínek, pilates, fit boxu a TRX. K dispozici je dětský koutek, parkoviště či wellness poradna.

9TJ Olympia Zlín - Fitcentrum

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
20.6 km Burešov 4886, Zlín Bezdlužná

Plně vybavená posilovna, sprcha, sociální zařízení, kardio zóna a parkoviště hned u areálu. Nabízíme doplňky výživy jako jsou proteiny, gainery, kreatin, aminokyseliny, spalovače tuků či předtréninkové stimulanty.

10Jiří Hovorka - Sport studio Zlín

Kondiční a specializovaná cvičení pro sportovce. Poskytujeme možnost vypracování rehabilitačních a tréninkových plánů. Zabýváme se léčebnou rehabilitací a poskytujeme odborné poradenství v oblasti výživy a redukce nadváhy. Prodáváme doplňky výživy.


Fitness centra a posilovny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Fitness centra a posilovny v lokalitě Drnovice – detailní popis

Ať už se chystáte navštívit veřejné fitness centrum, nebo soukromé fitko, vždy je třeba v něm dodržovat určitá pravidla a předpisy. Mezi základní pravidla patří: mít vhodné sportovní oblečení a vhodnou sportovní obuv, vždy používat ručník a vždy po sobě uklízet sportovní náčiní.

Jaké vybavení potřebuji do posilovny?

Ať už cvičíte ve veřejném fitness centru, nebo v domácí posilovně, vždy je potřeba mít vhodné sportovní oblečení a obuv. Bude se vám v něm cvičit nejen pohodlně, ale zároveň předejdete možným zraněním

  • Fitness oblečení – ideální je volit funkční oblečení, které je lehké, prodyšné a dobře odvádí pot. Vždy je lepší volit upnutější oblečení než volné. Upnuté oblečení vám totiž nikde nebude překážet a budete moct vykonávat lehčí a rychlejší pohyby. Při výběru vždy dbejte také na jeho pohodlnost, aby se vám v něm dobře cvičilo. U žen jsou dnes velmi oblíbené legíny s vysokým pasem, které krásně zakryjí bříško. Muži zase nejraději nosí sportovní kraťasy.
  • Fitness obuv – výběr vhodné obuvi je též důležitý pro pohodlí při cvičení. Špatně zvolená obuv totiž může vést k nepříjemným otlakům, puchýřům, podvrtnutí kotníků, přetížení holení a dalším nepříjemnostem. Správná fitness obuv by měla být pevná, odolná a nejlépe na zavazování na tkaničky. Bota by měla být pevná z boku i v oblasti paty. Při výběru je důležité myslet i na podrážku, která by měla být hodně pružná a neklouzavá. 
  • Ručník – ten vám nesmí chybět při žádném tréninku. Nejen že vám poslouží k utření potu, ale i jako podložka. Z hygienických důvodů si pokládejte ručník vždy na stroj, než na něj usednete. Oblíbené jsou dnes sportovní rychleschnoucí ručníky.
  • Fitness rukavice – ochrání vás před mozoly na rukou. Prodávají se ve verzi s omotávkou a bez omotávky. Rukavice s omotávkou vás chrání a zároveň zpevňují zápěstí. Rukavice bez omotávky plní pouze ochrannou funkci. 
  • Vzpěračský pásek – využívá se při velmi silových cvičení, aby zamezoval zranění
  • Trhačky – využívájí se ke zpevnění úchopu při silovém cvičení.
  • Háky – při zvedání velkých vah sekundují úchop činky.