Fitness centra a posilovny – Březnice okres Zlín

Posilování ve fitku je velmi oblíbenou sportovní aktivitou, která ovlivní vaši fyzickou i duševní výkonnost. Zlepšíte si kondici, zredukujete nadbytečný tuk, naberete svalovou hmotu a vytvarujete si postavu. Přehled fitness center v lokalitě Březnice.

1–10 firem z 53 nalezených Filtry

1Bc. Oškerová Daniela1 pobočka

Schwinn cyclingové centrum, lekce zumby, power plate, power i hatha jógy, aerobicu, body stylingu, trampolínek, pilates, fit boxu a TRX. K dispozici je dětský koutek, parkoviště či wellness poradna.

2Sport centrum Heatfit

3.7 km U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Sport centrum Heatfit, se sídlem U Zimního stadionu 4286, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…

3NOVESTA SPORT s.r.o.

3.7 km U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno od 6:00

Víceúčelová Sportovní hala Euronics poskytuje občanům Zlína komplex služeb souvisejících se sportem a odpočinkem pro volný čas. Prostory haly jsou využívány jako sportovní hala, víceúčelová hala, koncertní sál a výstavní veletržní hala. Součástí zařízení je fitness centrum, masáže, sauna,…

4Fitness Club F1, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(104)
4.0 km Antonínova 4464, Zlín

Fitcentrum s nabídkou kardio, fitness či bodybuilding zóny a relaxačním centrem se soláriem a poláriem. K dispozici jsou stroje značek Kettler, Concept a Sportmar. Poskytujeme služby sportovního baru.

5Bc. Oškerová Daniela - Sportcentrum Maty1 pobočka

Sportovní centrum s nabídkou 15 druhů cvičení ve 4 klimatizovaných sportovních sálech: Alpinning, Spinning, Power Plate, TRX, Jóga, Trampolínky, MOVE IT, Fitbox, Kettlebell. Usměvaví lektoři, veselé tělocvičny a příjemné ceny.

6Mgr. Martin Hála

4.7
★★★★★
★★★★★
(58)
4.2 km Hradská 888, Zlín Bezdlužná

Fitness centra. Nabízíme funkční kruhový trénink, koncept Crossfit tréninku, silový kondiční program, celkovou fyzickou připravenost, intervalové metody a vysoké intenzity.

8Fitcentrum Hany bany

4.2 km J. A. Bati 5542, Zlín
Otevřeno od 6:30
Bezdlužná

Fitcentrum Hany bany, se sídlem J. A. Bati 5542, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 65103, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby neuvedené v…

9VITA SANA CLUB

4.7
★★★★★
★★★★★
(271)
4.3 km J. A. Bati 5648, Zlín
Otevřeno od 6:30
Bezdlužná

VITA SANA CLUB, se sídlem J. A. Bati 5648, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 170088, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Pracuje u nás 10 - 19 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

10MAD JACK, s.r.o.1 pobočka

4.3 km J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

MAD JACK, s.r.o., se sídlem J. A. Bati 5648, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 60475, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2003. Předmětem podnikání je: poskytování tělovýchovných služeb…


Fitness centra a posilovny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Fitness centra a posilovny v lokalitě Březnice – detailní popis

Ať už se chystáte navštívit veřejné fitness centrum, nebo soukromé fitko, vždy je třeba v něm dodržovat určitá pravidla a předpisy. Mezi základní pravidla patří: mít vhodné sportovní oblečení a vhodnou sportovní obuv, vždy používat ručník a vždy po sobě uklízet sportovní náčiní.

Jaké vybavení potřebuji do posilovny?

Ať už cvičíte ve veřejném fitness centru, nebo v domácí posilovně, vždy je potřeba mít vhodné sportovní oblečení a obuv. Bude se vám v něm cvičit nejen pohodlně, ale zároveň předejdete možným zraněním

  • Fitness oblečení – ideální je volit funkční oblečení, které je lehké, prodyšné a dobře odvádí pot. Vždy je lepší volit upnutější oblečení než volné. Upnuté oblečení vám totiž nikde nebude překážet a budete moct vykonávat lehčí a rychlejší pohyby. Při výběru vždy dbejte také na jeho pohodlnost, aby se vám v něm dobře cvičilo. U žen jsou dnes velmi oblíbené legíny s vysokým pasem, které krásně zakryjí bříško. Muži zase nejraději nosí sportovní kraťasy.
  • Fitness obuv – výběr vhodné obuvi je též důležitý pro pohodlí při cvičení. Špatně zvolená obuv totiž může vést k nepříjemným otlakům, puchýřům, podvrtnutí kotníků, přetížení holení a dalším nepříjemnostem. Správná fitness obuv by měla být pevná, odolná a nejlépe na zavazování na tkaničky. Bota by měla být pevná z boku i v oblasti paty. Při výběru je důležité myslet i na podrážku, která by měla být hodně pružná a neklouzavá. 
  • Ručník – ten vám nesmí chybět při žádném tréninku. Nejen že vám poslouží k utření potu, ale i jako podložka. Z hygienických důvodů si pokládejte ručník vždy na stroj, než na něj usednete. Oblíbené jsou dnes sportovní rychleschnoucí ručníky.
  • Fitness rukavice – ochrání vás před mozoly na rukou. Prodávají se ve verzi s omotávkou a bez omotávky. Rukavice s omotávkou vás chrání a zároveň zpevňují zápěstí. Rukavice bez omotávky plní pouze ochrannou funkci. 
  • Vzpěračský pásek – využívá se při velmi silových cvičení, aby zamezoval zranění
  • Trhačky – využívájí se ke zpevnění úchopu při silovém cvičení.
  • Háky – při zvedání velkých vah sekundují úchop činky.