Dětské vozíky za kolo – Morava

Jste nadšeným cyklistou a rádi byste podnikli cyklovýlet se svými malými dětmi? Pak jsou pro vás dětské vozíky za kolo ideálním řešením. Prodávají se i vozíky za kolo pro miminka. Přehled prodejců dětských cyklovozíků v lokalitě Morava.

1–10 firem z 115 nalezených Filtry

1Šindelář Roman - Zdravotnické potřeby Handicap

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Boční 1663/4, Znojmo (vjezd z…
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem a výdejem zdravotních a rehabilitačních pomůcek. Spolupracujeme s řadou zdravotních pojišťoven, vydáváme pomůcky na tzv. Poukazy od lékařů. Než Vám výrobek prodáme, vše s Vámi probereme a doporučíme Vám nejvhodnější produkt. Pevně věříme, že správně zvolená pomůcka Vám…

2VELSBIKE s.r.o. - BB Cyklosport1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vintrovna 403/3, Popůvky

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol. Nabízíme také doplňky a oblečení. Půjčujeme kola a dětské vozíky. Testujeme kola.

3MERIDA CZECH, s.r.o. - Cyklo Point4 pobočky

3.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Brněnská 1739/121, Šlapanice

Cyklo Point je síť specializovaných cyklo prodejen po celé České republice. Našim cílem je pro zákazníka udělat nákup co nejjednodušším a zároveň příjemným zážitkem. Provozovatelem sítě Cyklo Point je společnost Merida Czech.

4Minařík Jiří - jízdní kola

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova 735, Rajhrad Bezdlužná

Specializovaný prodejce jízdních kol od roku 1990. Kola dětská, dámská, pánská, na cesty i stezky. Koloběžky, odrážedla. Díly-součástky, doplňky a oblečení pro cyklistiku. Cykloservis.

5Gerža Jan- Aktivity.eu

Milíčova 640, Zlín Bezdlužná

Prodej a pronájem střešních boxů, nosičů kol na střechu i tažných zařízení, přívěsných vozíků Croozer za kolo, tažných tyčí dětských kol či navigací.

6Horák Miroslav - M - Cyklon

5.0
★★★★★
★★★★★
(51)
Františkánská 153, Uherské Hradiště
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol včetně náhradních dílů, cyklistických potřeb i oblečení a doplňků. K dispozici je nákup na splátky.

7Cyklo Sport Vego

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Ostravská 661/35, Olomouc - Hodolany
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Naše obchodní firma se věnuje prodeji a servisu jízdních kol od roku 1992. Nabízíme spíš levnější kola pro celou rodinu, ale vybere si u nás každý, kdo rád šlape do pedálů. Dále máme velký sortiment náhradních dílů, příslušenství pro cyklisty, oblečení a výživy pro sportovce. Veliký důraz klademe…

8Pehal Petr - kola

Prodej a servis jízdních kol. Dále i prodej cyklistických potřeb. Nabízíme prodej i cyklistického oblečení. Dětské kola, koloběžky.

9Horák Filip - SAPA BIKE2 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Jasínkova 829/4, Přerov
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

SAPA BIKE má dvě specializované maloobchodní prodejny s cyklistickým sortimentem. Naleznete zde všechny druhy kol: silniční, horská, krosová, trekkingová, dětská a městská včetně elektrokol. Nabízí cykloservis s předností koupených kol v prodejně a garanční prohlídku a seřízení po ujetí 100 až 200…

10Hrabovský Jiří - JURA bicykl

3.3
★★★★★
★★★★★
(16)
Budovatelů 172/5, Přerov
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Prodáváme a servisujeme jízdní kol různých typů a značek. Prodáváme náhradní díly ke kolům i cyklistické doplňky. Naleznete u nás také spoustu doplňků, souvisejicích s cyklistikou, opravami kol a cykloturistikou, jako jsou například tretry, přilby, celosezonní oblečení, spotřební náhradní díly, a…


Dětské vozíky za kolo – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Dětské vozíky za kolo v lokalitě Morava – detailní popis

Pro rodiče, kteří si rádi užívají cyklistiku a chtějí zahrnout své děti do této aktivity, jsou dětské vozíky za kolo skvělým řešením. Tyto cyklistické vozíky jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečné a pohodlné cestování dětem, zatímco rodiče mohou pokračovat v jejich oblíbené outdoorové aktivitě. Vozíky za kolo se prodávají jak jednomístné, tak i dvoumístné

Dvoukolové dětské vozíky za kolo

Dvoukolové vozíky jsou nejčastější volbou pro rodiče. Jsou vybaveny robustním rámem a dvěma kolečky, která zajišťují stabilitu a snadné manévrování. Tyto vozíky mají pohodlné sedadlo pro dítě s bezpečnostními pásy a opěrkou hlavy. Některé modely mají také stříšku, která chrání dítě před sluncem a deštěm. Dvojkolové vozíky jsou ideální pro kratší výlety a běžné cyklistické aktivity.

Tříkolové dětské vozíky za kolo

Tříkolové vozíky jsou vhodné pro rodiče, kteří preferují větší stabilitu a pohodlí. Mají tři kolečka, která poskytují lepší stabilitu na nerovném terénu. Tyto vozíky jsou obvykle vybaveny odpružením, což snižuje otřesy a poskytuje hladší jízdu. Tříkolové vozíky mají dostatek prostoru pro dítě a některé modely nabízejí také úložný prostor. Jsou ideální pro delší výlety.

Bezpečnost dětských vozíků za kolo 

Při výběru dětského vozíku za kolo je důležité brát v úvahu bezpečnostní funkce. Kvalitní vozíky mají robustní konstrukci, dobře polstrovaná sedadla, bezpečnostní pásy a opěrky hlavy. Měly by mít také dobrou viditelnost pro ostatní účastníky silničního provozu, například reflexní prvky nebo osvětlení. Některé modely mají také brzdy, které umožňují rodičům snadno zastavit vozík na kopcovitém terénu.