Cykloservisy, opravy jízdních kol – Fryšták okres Zlín

Potřebujete opravit jízdní kolo nebo elektrokolo? Zakoupili jste si nové kolo na e-shopu a potřebujete ho seřídit? Nebo se vám blíží datum pravidelné údržby? Na nic nečekejte a objednejte se do svého cykloservisu. Přehled cykloservisů v lokalitě Fryšták.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

2EXTREM SPORT ZLÍN, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(3)
6.3 km Vodní 2985, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodejna se silničními a horskými koly. Kolo Vám nejen prodáme, ale také se něj postaráme. Postavíme Vám kolo na míru. Provozujeme kvalitní servis s dobře vybavenou dílnou a pravidelným školením mechaniků.

3Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Zlín)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
6.5 km K Pasekám 608, Zlín
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

4Velodílna

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
9.4 km Na Výpusti 683, Slušovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Velodílna, se sídlem Na Výpusti 683, 763 15, Slušovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…

5Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Otrokovice)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
14.1 km Havlíčkova 1561, Otrokovice
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

6Zimmermann Zdeněk

14.6 km Tylova 950, Otrokovice Bezdlužná

Zabýváme se prodejem, opravami a seřizováním jízdních kol. Nabízíme silniční, trekkingová, horská a dětská kola.

7Jaroslav Maláč

4.9
★★★★★
★★★★★
(31)
17.2 km Dubovsko 37, Vizovice

Servis a prodej jízdních kol Maxbike i dalších značek. Provádím výměnu brzdových destiček a náhradních dílů a kompletní seřízení.

8Cyklo Remeš

4.9
★★★★★
★★★★★
(17)
26.1 km K Nábřeží 850, Slavičín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Cyklo Remeš, se sídlem K Nábřeží 850, 763 21, Slavičín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…

9Cyklosport Brumov-Bylnice (pobočka Brumov-Bylnice)2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
33.2 km Družba 1216, Brumov-Bylnice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Cyklosport Brumov-Bylnice, se sídlem Družba 1216, 763 31, Brumov-Bylnice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…


Cykloservisy, opravy jízdních kol – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Cykloservisy, opravy jízdních kol v lokalitě Fryšták – detailní popis

Mezi cykloservisy je velká konkurence, jelikož se jich na trhu pohybuje hodně. Některé cykloservisy se proto snaží odlišit od své konkurence tím, že vymýšlejí pro své zákazníky nové a nadstandardní služby. 

Potřebuje vaše kolo servis, ale vy nemáte čas ho dovézt do servisu? To už dnes není žádný problém. Některé cykloservisy totiž nabízejí služby vyzvednutí kola u vás doma. Po předchozí telefonické dohodě si pro kolo přijedou, odhadnou cenu opravy a ve stanoveném termínu vám opravené kolo opět dovezou. 

Další takovou nadstandardní službou je mobilní cykloservis. Funguje tak, že si ho zavoláte a on za vámi dojede kamkoliv. Představte si situaci, že jste někde na cyklovýletě, praskne vám duše a vy si ji nemáte jak opravit. Ve vaší blízkosti se žádný cykloservis nenachází. A co teď? Zavoláte cykloservis, který za vámi přijede se svým nářadím a kolo vám na místě opraví. V případě závažnější poruchy si kolo odveze do svého servisu a po opravě vám ho zase doveze zpátky. 

Rozbilo se vám kolo o víkendu a vy nechcete čekat na objednání do servisu až na pondělí? To už dnes taky nemusíte. Stačí si najít servis, který přijímá objednávky i o víkendu, zavolat a objednat se. Ihned budete vědět, kdy bude vaše kolo opět provozu schopné.