Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení – Machová okres Zlín

Ať už jste začátečník, nebo zkušený cyklista, správné vybavení je nezbytné pro vaše pohodlí a bezpečnost při jízdě na kole. Při výběru berte v úvahu styl vaší jízdy a podmínky, ve kterých se chystáte jezdit. Prodejci cyklo potřeb v lokalitě Machová.

1–10 firem z 21 nalezených Filtry

1BOTTICO s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(26)
4.3 km Wolkerova 1273, Otrokovice

Specializujeme se na dovoz, maloobchodní i velkoobchodní prodej sortimentu od značek DT Swiss a ONZA tires. Nabízíme kola, vidlice, tlumiče, ráfky, náboje, paprsky, niple, oblečení a doplňky i příslušenství. Zajišťujeme služby servis centra.

2EURO BIKE s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(82)
5.0 km Komenského 223, Otrokovice Bezdlužná

Prodej, ervis a e-shop s prodejem jízdních kol. Nabízíme kola horská, krosová, dětská, silniční i elektrokola značek Author, Apache, Dema, Superior, BH, Felt, GT, KTM a Scott. Prodáváme doplňky a součástky BBB, cyklistické oblečení Craft, Endura, obuv SIDI, servis vidlic a kotoučových brzd.…

3Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Otrokovice)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
5.7 km Havlíčkova 1561, Otrokovice
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

4TUFO, s.r.o.

6.2 km U Letiště 1857, Otrokovice Bezdlužná

Specializujeme se na výrobu a prodej galusek a plášťovek. Zboží je určeno pro silniční a dráhovou cyklistiku, triatlon, cyklokros, vozíčky a MTB. Nabízíme také nástavce ventilu, tmely, lepidla, pásky, zateplená kola a jiné.

5DUPEJ Sport

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.7 km Jateční 169, Zlín-Prštné
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

DUPEJ Sport, se sídlem Jateční 169, 760 01, Zlín-Prštné, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 100245, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

6batman bike

4.9
★★★★★
★★★★★
(35)
8.3 km Mladcovská 388, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Batman Bike, se sídlem Mladcovská 388, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 32905, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba,…

7Mototrading, spol. s r.o. (pobočka Zlín)37 poboček

4.5
★★★★★
★★★★★
(7)
8.4 km K Pasekám 608, Zlín
Dnes už má zavřeno

Nabízíme prodej jízdních a dětských kol, cyklodoplňků, oblečení, koloběžek. Poskytujeme servis.

8ilovebike.cz2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
8.7 km Dětská 4612, Zlín
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

ilovebike.cz, se sídlem Dětská 4612, 760 05, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2016. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

9HC BIKE, s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(10)
9.2 km Smetanova , Zlín

Cykloprodejny a servisu jízdních kol Pells všech kategorií. Nabídka cyklistického oblečení, obuvi a doplňků.

10ForRide.cz

5.0
★★★★★
★★★★★
(90)
9.3 km Na Honech I 5540, Zlín Bezdlužná

ForRide.cz, se sídlem Na Honech I 5540, 760 05, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2011. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Více informací…


Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Cyklistické potřeby, vybavení, doplňky, oblečení v lokalitě Machová – detailní popis

Cyklistika je nejenom skvělým způsobem dopravy, ale také oblíbeným sportem a formou rekreace. Správné cyklo vybavení je základem pohodlné a bezpečné jízdy na kole. Výběr správného kola, nošení jízdní helmy, použití světel a nošení cyklistického oblečení je důležité pro zajištění vašeho komfortu a bezpečnosti.

Základní cyklistické potřeby, které by měl mít každý cyklista

Jízdní kolo

Hlavní potřebou každého cyklisty je samotné jízdní kolo. Existuje mnoho různých typů kol, ať už se jedná o horská kola, silniční kola, trekingová kola nebo jiné specializované varianty. Je důležité vybrat si kolo, které odpovídá vašemu stylu jízdy, vašim potřebám a terénu, kde budete jezdit. 

Jízdní helma

Jízda na kole by měla vždy zahrnovat nošení kvalitní jízdní helmy. Helma je nepostradatelnou ochranou hlavy před možnými úrazy. Vybírejte takovou helmu, která splňuje bezpečnostní normy a která vám skutečně padne. Správně nasazená helma by měla pevně a pohodlně sedět na hlavě, pokrývat čelo a chránit spánky a týlní část hlavy.

Světla

Pro bezpečnou jízdu na kole je důležité mít vhodná světla. Přední světlo vám umožní vidět před sebe a být viděn ostatními účastníky silničního provozu, zejména za zhoršených světelných podmínek nebo v noci. Zadní červené světlo zvyšuje vaši viditelnost pro řidiče automobilů a další cyklisty. Můžete také zvážit použití odrazových prvků na kole, které zlepšují viditelnost ze stran.

Cyklistické oblečení a obuv 

Při jízdě na kole je důležité mít pohodlné cyklistické oblečení, které je vyrobené z prodyšného materiálu a přizpůsobuje se tělesným pohybům při jízdě na kole. Cyklistický dres s polstrovanými sedáky zvyšuje pohodlí při delších výletech. Dále je důležité mít vhodnou obuv, která poskytuje dostatečnou oporu noze a přenáší sílu na pedály. Cyklistické boty s tuhou podrážkou umožňují efektivnější šlapání a přenos energie.

Cyklistická brašna a cyklistický batoh

Pro uložení věcí, které si s sebou při jízdě na kole berete, je vhodné mít cyklistickou brašnu nebo batoh. Cyklistická brašna se připevňuje na nosič nebo ráfek kola a umožňuje snadný přístup k věcem. Cyklistické batohy jsou většinou batohy menších rozměrů, které vynikají svou lehkostí a zároveň odolností. Nepřekážejí jízdě na kole.