Bazary se sportovním zbožím – Velké Kunětice okres Jeseník

Potřebujete rychle prodat nepotřebné sportovní vybavení? Nebo naopak sháníte levné sportovní vybavení pro sebe či své děti? Pak navštivte bazar sportovních potřeb. Přehled bazarů se sportovním zbožím v lokalitě Velké Kunětice.

1–1 firem z 1 nalezených Filtry

1Jelínek Jiří - skútry, čtyřkolky

4.2
★★★★★
★★★★★
(5)
10.2 km Tovární 219, Jeseník Bezdlužná Ověřená

Prodej i servis sněžných skútrů Ski Doo, Lynx a Yamaha i terénních čtyřkolek Gladiator, Dinli a Journeyman. Prodej doplňků a náhradních dílů. Bazar.


Bazary se sportovním zbožím – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Jeseník


Bazary se sportovním zbožím v lokalitě Velké Kunětice – detailní popis

Sportovní bazary nabízejí sportovní vybavení pro všechny sporty i všech značek, a to za velmi výhodné a nízké ceny. Avšak za cenu opotřebovaného zboží. V bazaru si vybere celá rodina. Častými zákazníky bazarů jsou zejména rodiny s dětmi, respektive rodiče, kteří shánějí pro své ratolesti vybavení pro aktuální sezónu. V bazaru si vyberou nejen začátečníci, ale i zkušení sportovci.

Bazary jsou rovněž ideálním a rychlým řešením pro lidi, kteří se chtějí svého starého vybavení zbavit. Aby si však bazar od vás sportovní vybavení odkoupil, musí být čisté a v dobrém technickém stavu. V bazaru můžete využít možnost komisního prodeje vašeho vybavení. 

Co pořídím v bazaru na zimu?

Lyže, lyžařské boty, lyžařské hůlky, snowboardy, snowboardové boty, běžecké lyže, běžecké boty, běžecké hůlky, skialpové boty, helmy, brýle, ale i sáňky, boby a mnoho dalšího.

Co pořídím v bazaru na léto? 

Kola, elektrokola, koloběžky, odrážedla, tříkolky, kolečkové brusle, skateboardy, paddleboardy, tenisové rakety, florbalové hokejky, golfové hole a další vybavení. 

Kamenný bazar, nebo online bazar?

Ať už potřebujete sportovní vybavení nakoupit, nebo prodat, máte k tomu 2 možnosti. Tou první je návštěva klasického kamenného bazaru. Druhou, pohodlnější možností je využít online bazar.