Bazary se sportovním zbožím – Uherské Hradiště

Potřebujete rychle prodat nepotřebné sportovní vybavení? Nebo naopak sháníte levné sportovní vybavení pro sebe či své děti? Pak navštivte bazar sportovních potřeb. Přehled bazarů se sportovním zbožím v lokalitě Uherské Hradiště.

1–2 firem z 2 nalezených Filtry

1SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 18:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

2Mihel Dušan - T. K. SPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
Nerudova 251, Uherský Brod
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol a doplňků, prodej a servis lyžařského a snowboardového vybavení. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží, bruslí. Dále i nabízíme broušení bruslí a vyplétání všech druhů raket. Mimo jiné nabízíme prodej všech druhů fitnessového nářadí a strojů…


Bazary se sportovním zbožím – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Bazary se sportovním zbožím v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Sportovní bazary nabízejí sportovní vybavení pro všechny sporty i všech značek, a to za velmi výhodné a nízké ceny. Avšak za cenu opotřebovaného zboží. V bazaru si vybere celá rodina. Častými zákazníky bazarů jsou zejména rodiny s dětmi, respektive rodiče, kteří shánějí pro své ratolesti vybavení pro aktuální sezónu. V bazaru si vyberou nejen začátečníci, ale i zkušení sportovci.

Bazary jsou rovněž ideálním a rychlým řešením pro lidi, kteří se chtějí svého starého vybavení zbavit. Aby si však bazar od vás sportovní vybavení odkoupil, musí být čisté a v dobrém technickém stavu. V bazaru můžete využít možnost komisního prodeje vašeho vybavení. 

Co pořídím v bazaru na zimu?

Lyže, lyžařské boty, lyžařské hůlky, snowboardy, snowboardové boty, běžecké lyže, běžecké boty, běžecké hůlky, skialpové boty, helmy, brýle, ale i sáňky, boby a mnoho dalšího.

Co pořídím v bazaru na léto? 

Kola, elektrokola, koloběžky, odrážedla, tříkolky, kolečkové brusle, skateboardy, paddleboardy, tenisové rakety, florbalové hokejky, golfové hole a další vybavení. 

Kamenný bazar, nebo online bazar?

Ať už potřebujete sportovní vybavení nakoupit, nebo prodat, máte k tomu 2 možnosti. Tou první je návštěva klasického kamenného bazaru. Druhou, pohodlnější možností je využít online bazar.