Bazary se sportovním zbožím – Olomoucký kraj

Potřebujete rychle prodat nepotřebné sportovní vybavení? Nebo naopak sháníte levné sportovní vybavení pro sebe či své děti? Pak navštivte bazar sportovních potřeb. Přehled bazarů se sportovním zbožím v lokalitě Olomoucký kraj.

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1Jelínek Jiří - skútry, čtyřkolky

4.2
★★★★★
★★★★★
(5)
Tovární 219, Jeseník Bezdlužná Ověřená

Prodej i servis sněžných skútrů Ski Doo, Lynx a Yamaha i terénních čtyřkolek Gladiator, Dinli a Journeyman. Prodej doplňků a náhradních dílů. Bazar.

2Realpay, s.r.o.

Realpay, s.r.o., se sídlem Masarykovo náměstí 32, 752 01, Kojetín I-Město, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 71331, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2011. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

3Zastavárna a bazar „ ČECHOVA“1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Čechova 1184/2, Přerov I-Město
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Zastavárna a bazar „ ČECHOVA“, se sídlem Čechova 1184/2, 750 02, Přerov I-Město, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1997. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

4Kratochvíl Tomáš- Bazar a zastavárna

Rejskova 3083, Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme bazar a zastavárnu. Vykupujeme zlato a starožitnosti.


Bazary se sportovním zbožím – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Bazary se sportovním zbožím v lokalitě Olomoucký kraj – detailní popis

Sportovní bazary nabízejí sportovní vybavení pro všechny sporty i všech značek, a to za velmi výhodné a nízké ceny. Avšak za cenu opotřebovaného zboží. V bazaru si vybere celá rodina. Častými zákazníky bazarů jsou zejména rodiny s dětmi, respektive rodiče, kteří shánějí pro své ratolesti vybavení pro aktuální sezónu. V bazaru si vyberou nejen začátečníci, ale i zkušení sportovci.

Bazary jsou rovněž ideálním a rychlým řešením pro lidi, kteří se chtějí svého starého vybavení zbavit. Aby si však bazar od vás sportovní vybavení odkoupil, musí být čisté a v dobrém technickém stavu. V bazaru můžete využít možnost komisního prodeje vašeho vybavení. 

Co pořídím v bazaru na zimu?

Lyže, lyžařské boty, lyžařské hůlky, snowboardy, snowboardové boty, běžecké lyže, běžecké boty, běžecké hůlky, skialpové boty, helmy, brýle, ale i sáňky, boby a mnoho dalšího.

Co pořídím v bazaru na léto? 

Kola, elektrokola, koloběžky, odrážedla, tříkolky, kolečkové brusle, skateboardy, paddleboardy, tenisové rakety, florbalové hokejky, golfové hole a další vybavení. 

Kamenný bazar, nebo online bazar?

Ať už potřebujete sportovní vybavení nakoupit, nebo prodat, máte k tomu 2 možnosti. Tou první je návštěva klasického kamenného bazaru. Druhou, pohodlnější možností je využít online bazar.