Bazary se sportovním zbožím – Jihomoravský kraj

Potřebujete rychle prodat nepotřebné sportovní vybavení? Nebo naopak sháníte levné sportovní vybavení pro sebe či své děti? Pak navštivte bazar sportovních potřeb. Přehled bazarů se sportovním zbožím v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Vacek Dalibor

4.0
★★★★★
★★★★★
(70)
Antonínská 554/7, Brno-Veveří Bezdlužná

Bazar lyží. Vykupujeme a prodáváme carvingové lyže, lyžáky, lyžařské hole, brýle, snowboardy, běžky, brusle, dětské, pánské i dámské. Atomic, Blizzard, Elan, Rossignoll, Volkl, Head, Tecnica, nové - výprodejové i použité zboží.

2Minařík Jiří - jízdní kola

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova 735, Rajhrad Bezdlužná

Specializovaný prodejce jízdních kol od roku 1990. Kola dětská, dámská, pánská, na cesty i stezky. Koloběžky, odrážedla. Díly-součástky, doplňky a oblečení pro cyklistiku. Cykloservis.

3ALBE GROUP s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Veveří 455/8, Brno-Veveří

Prodejna potápěčských potřeb umístěná v bezprostřední blízkosti centra města Brna Vám již od roku 1994 nabízí značkové výstroje pro potápění SUBGEAR, TECHNISUB, AQUALUNG, SUUNTO, SCUBAPRO a další. Celý náš tým je navíc složen z potápěčů majících velké zkušenosti s potápěčskou technikou. Nabízíme…

4Ondrejech Milan

4.5
★★★★★
★★★★★
(154)
Palackého třída 238…, Brno-Královo Pole
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Obchod zabývající se prodejem lyží a kol. V nabídce je také ski servis, cyklo servis a bazar lyží a kol. Proej snowboardu, lyžařských brýlí, čepic, rukavic a mnoho dalšího.

5UGERUTIS s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(94)
Československé…, Slavkov u Brna Bezdlužná

Provozujeme internetový prodej bazarového oblečení pro děti a také i muže i ženy.

6Švagrík Ivan

4.3
★★★★★
★★★★★
(16)
Legionářů 733/17, Hodonín Bezdlužná

Nabízíme lyže, snowboardy a běžky. Prodej, servis, půjčovna a bazar.


Bazary se sportovním zbožím – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Bazary se sportovním zbožím v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Sportovní bazary nabízejí sportovní vybavení pro všechny sporty i všech značek, a to za velmi výhodné a nízké ceny. Avšak za cenu opotřebovaného zboží. V bazaru si vybere celá rodina. Častými zákazníky bazarů jsou zejména rodiny s dětmi, respektive rodiče, kteří shánějí pro své ratolesti vybavení pro aktuální sezónu. V bazaru si vyberou nejen začátečníci, ale i zkušení sportovci.

Bazary jsou rovněž ideálním a rychlým řešením pro lidi, kteří se chtějí svého starého vybavení zbavit. Aby si však bazar od vás sportovní vybavení odkoupil, musí být čisté a v dobrém technickém stavu. V bazaru můžete využít možnost komisního prodeje vašeho vybavení. 

Co pořídím v bazaru na zimu?

Lyže, lyžařské boty, lyžařské hůlky, snowboardy, snowboardové boty, běžecké lyže, běžecké boty, běžecké hůlky, skialpové boty, helmy, brýle, ale i sáňky, boby a mnoho dalšího.

Co pořídím v bazaru na léto? 

Kola, elektrokola, koloběžky, odrážedla, tříkolky, kolečkové brusle, skateboardy, paddleboardy, tenisové rakety, florbalové hokejky, golfové hole a další vybavení. 

Kamenný bazar, nebo online bazar?

Ať už potřebujete sportovní vybavení nakoupit, nebo prodat, máte k tomu 2 možnosti. Tou první je návštěva klasického kamenného bazaru. Druhou, pohodlnější možností je využít online bazar.