Aerobic – Bohuslavice u Zlína okres Zlín

Chcete si zlepšit svoji kondici a přitom spálit přebytečný tuk na těle? Pak se přihlaste na lekce aerobiku. Dosáhnete nejen lepší formy postavy a redukce tuku, ale i se příjemně odreagujete a aktivně odpočinete. Přehled lekcí aerobiku v lokalitě Bohuslavice u Zlína.

1–10 firem z 16 nalezených Filtry

1Bc. Oškerová Daniela1 pobočka

Schwinn cyclingové centrum, lekce zumby, power plate, power i hatha jógy, aerobicu, body stylingu, trampolínek, pilates, fit boxu a TRX. K dispozici je dětský koutek, parkoviště či wellness poradna.

2Bc. Oškerová Daniela - Sportcentrum Maty1 pobočka

Sportovní centrum s nabídkou 15 druhů cvičení ve 4 klimatizovaných sportovních sálech: Alpinning, Spinning, Power Plate, TRX, Jóga, Trampolínky, MOVE IT, Fitbox, Kettlebell. Usměvaví lektoři, veselé tělocvičny a příjemné ceny.

3NEKKY baby club (pobočka Zlín)1 pobočka

6.9 km Hradská 888, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

NEKKY baby club, se sídlem Hradská 888, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Péče o dítě do tří let věku v denním režimu Výroba, obchod a…

4Silvie Galíková - GasiTeam

7.1 km Štefánikova 661, Zlín Bezdlužná

Kurzy sportovního a komerčního aerobiku pro děti. Účastníme se sportovních soutěží.

5Vita Sana Club, z. s.

4.6
★★★★★
★★★★★
(111)
7.4 km Kvítková 4352, Zlín Bezdlužná

Fitness a wellness služby včetně diagnostiky a výživového poradenství. Moderní fitness vybavení, zacvičíte si zumbu, aerobic, chi-toning, sm systém, pilates, power jógu, břišní tance, total body, kidsgym, play wisely, mortimer english.

6MILUŠKOVÁ ALICE - PANDA ZLÍN-NADMĚRNÉ VELIKOSTI

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.7 km Kvítková 683, Zlín Bezdlužná

sportovní a volnočasové oblečení, dresy na erobic, gymnastiku a šaty na závodní tance.

7Janušková Helena - MASÁŽE, JÓGA

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
7.9 km Tyršovo nábřeží 487, Zlín Bezdlužná

Reahbilitační a masážní činnost, nabízím aerobní cvičení. Provádíme thajské olejové, ajurvédské, medové a lymfatické masáže, wellness ošetření, cvičení SM-systém a detoxikace. Prodáváme přípravky Joalis, permanentky a dárkové poukazy.

8Aerobik klub Zdena Zlín

7.9 km Benešovo nábřeží…, Zlín Bezdlužná

Základní aerobik pro všechny od 5 let, aerobik pro děti, závodní týmy Hip hop – 1x týdně pro všechny od 10-16let , výběrové závodní skupiny od 12-18 let PRO DOSPĚLÉ – power yoga, Pilatek, Zumba, posilovací hodiny.

9Eva Urbanová

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
8.0 km SNP 1177, Otrokovice Bezdlužná

Lekce aerobiku, zumby, power jógy a pilates. Poskytování poradenství ve výživě.

10Andrea Višňová (pobočka Zlín, Obeciny)2 pobočky

2.0
★★★★★
★★★★★
(4)
8.0 km Obeciny IX 3618, Zlín Bezdlužná

Rekreační, sportovní a závodní aerobik pro všechny věkové i výkonnostní kategorie. Účastníme se tuzemských i mezinárodních soutěží.


Aerobic – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Aerobic v lokalitě Bohuslavice u Zlína – detailní popis

Aerobic je forma gymnastického cvičení na hudbu. Přesněji se jedná o aerobní cvičení, při kterém získávají svaly a tkáně dostatečné množství kyslíku. Díky aerobiku dochází ke zlepšení krevního oběhu, zvýšení srdečního výdeje a zvýšení tepové frekvence. Výsledkem pravidelného cvičení je zlepšení nervosvalové koordinace, pružnější svaly a šlachy, lepší forma postavy a redukce tuku na těle. Aerobik má příznivý vliv nejen na fyzičku člověka, ale i na jeho psychiku. Při cvičení totiž dochází k odreagování. 

Délka jedné lekce aerobiku je 40 až 60 minut a probíhá nepřerušovaně. Hodinu vždy vede instruktor aerobiku, který má předem připravenou choreografii. Součástí každé lekce aerobiku je úvodní strečink, hlavní část cvičení, zklidnění a závěrečné protažení.

Historie aerobiku

Koncept aerobiku zformoval americký lékař Kenneth H. Cooper, který se zabýval vlivem sportu na organismus. Vytvořil ho na základě alarmujících výsledků výzkumů, které se zabývaly fyzickou zdatností respondentů. Na doktora Coopera navázala instruktorka aerobiku Jackie Sorensen, která aplikovala principy aerobního cvičení doktora Coopera do svých hodin moderního tance, obohatila je o taneční prvky a vytvořila tak cvičební program pro širokou veřejnost.

Formy aerobiku

Mezi formy aerobiku patří low impact aerobic, high impact aerobic, aerobic klasický, aerobic taneční, step aerobic, kick aerobic, body work aerobic, aqua aerobic, body and mind forms, spinning, indoorcycling a indoor rowing.