Jakub Janský - APLGEO

4.9
★★★★★
★★★★★
(7)
Krajinova 797/58, 674 01 Třebíč Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se stanovením radonového indexu pozemků před stavbou nových objektů a měřením radonu v rodinných domech určených ke kolaudaci, rekonstrukci, nástavbě a ověřením protiradonových opatření.

Recenze

4.8
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
3 Firmy.cz recenzí
74685350 ARES
DIČ CZ8211103802
Vznik 1992
Mobily 605 043 906
Jakub Janský (majitel)
  • Janský Jiří RNDr., aplgeo, radonový průzkum, měření radonu, radonové měření, orientační měření radonu, radon, geofyzikální měření, radonové měření, radonový průzkum pozemků, stanovení radonového indexu, radonový index, měření radonu v objektech pro kolaudaci, měření radonu v objektech po rekonstrukci, ověření protiradonových opatření, měření radonu v místnostech, radonové měření cena, měření radonu cena, platné povolení SÚJB, radon, Třebíč, Brno, Znojmo, Břeclav, Hodonín, kolaudace, EOAR
  • V APLGEO se zabýváme profesionálním radonovým měřením. Provádíme stanovení radonového indexu pozemků před stavbou nových objektů. Měříme radon v rodinných domech ke kolaudaci, rekonstrukci, nástavbě. Dále provádíme ověření protiradonových opatření a orientační měření radonu.  Na měření máme platné povolení od Státního úřadu pro jadernou bezpečnost.