Manuvia Moravia s.r.o.

Manuvia Moravia s.r.o., se sídlem Na Rovince 879, 720 00, Ostrava-Hrabová, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 62514, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2015. Pracuje u nás 500 - 999 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Zprostředkování zaměstnání na území České republiky podle ust. § 60 odst. 1 písm. a) zákona o zaměstnanosti, a zprostředkování zaměstnání cizinců na území České republiky podle ust. § 60 odst. 1 písm. b) zákona o zaměstnanosti, pro všechny druhy prací vevšech oborech, ve formách zprostředkování zaměstnaní podle ust. § 14 odst. 1 písm. a) a c) zákona o zaměstnanosti (vyhledávání zaměstnání pro fyzickou osobu, která se o práci uchází, a vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovnísíly, a poradenská a informační činnost v oblasti pracovních příležitostí)
Zprostředkování zaměstnání do zahraničí podle ust. § 60 odst. 1 písm. c) zákona o zaměstnanosti, pro všechny druhy prací ve všech oborech, ve formách zprostředkování zaměstnaní podle ust. § 14 odst. 1 písm. a) a c) zákona o zaměstnanosti (vyhledávání zaměstnání pro fyzickou osobu, která se o práci uchází, a vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly, a poradenská a informační činnost v oblasti pracovních příležitostí)
Zprostředkování zaměstnání na území České republiky podle ust. § 60 odst. 1 písm. a) zákona o zaměstnanosti, a zprostředkování zaměstnání cizinců na území České republiky podle ust. § 60 odst. 1 písm. b) zákona o zaměstnanosti, pro všechny druhy prací vevšech oborech, ve formě zprostředkování zaměstnaní podle ust. § 14 odst. 1 písm. b) zákona o zaměstnanosti (zaměstnávání fyzických osob za účelem výkonu jejich práce pro uživatele, kterým se rozumí jiná právnická nebo fyzická osoba, která práci přidělujea dohlíží najejí provedení)

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

04142730 ARES
DIČ CZ04142730
Vznik 2015
Mobily 774 762 361
ČUCHTA PAVOL (jednatel)
STRAKA PETR (Jednatel)
  • personální agentury