Marie Ivanišová s.r.o.

Poskytujeme vám komplexní služby v oblasti účetnictví a daní. Nabízíme účetní a daňové poradenství, účetní a daňový dohled, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, mzdové účetnictví, zastupování klientů a mnoho dalších služeb.

01895052 ARES
DIČ CZ01895052
Vznik 1998
Telefony 577 330 075
Mobily 604 325 712
Marie Ivanišová (jednatel)
  • účetnictví, daně, daňový poradce, daňové poradenství, zpracování daňových přiznání, daňová přiznání, odklady termínů pro podání daňových přiznání, daňové poradenství v oblasti přímých daní, zastupování klientů v otázkách daní, průběžný daňový dohled, účetnictví neziskových organizací, kontakt Marie Ivanovišová, mzdová evidence, mzdové účetnictví, podklady pro úvěrování, vyhodnocování finančních ukazatelů, účetní poradenství, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, účetní dohled daňový dohled, zastupování klientů, rekonstrukce účetnictví, personální evidence, mzdové účetnictví
  • Nabízíme vám komplexní servis v oblasti účetní a daňové problematiky. 

    V oblasti účetnictví provádíme zpracování účetních dokladů pro DPH, vedení účetnictví, roční uzávěrky, optimalizace základu daně z příjmu, účetní dohled, rekonstrukce účetnictví z předchozích let a další.

    V oblasti daní poskytujeme daňové poradenství, zpracováváme veškeré druhy daňových přiznání, provádíme vedení evidence DPH, účetní uzávěrky, daňový dohled a další.

    Mezi naše další služby patří personální evidence, mzdové účetnictví a zastupování klientů před správci daně a státními orgány.