Kachlík Jan - KOVOVÝROBA

Využijte zakázkové kovoobrábění od Kovokachlík. Zaměřujeme se na výrobu vnitřních šestihranů, závitových trubek, závěsných háků a dalších výrobků podle vašeho přání. Provádíme CNC soustružení na profesionálním číslicově řízeném soustruhu TORNADO T4, konvenční soustružení na soustruhu SV18 a horizontální frézování a vertikální frézování na frézách FV2 a FH2.

69663041 ARES
DIČ CZ6908183854
Vznik 1999
Mobily 731 573 125
  • kovo Kachlík, Kachlík Jan, KOVOVÝROBA, kovoobrábění, kovovýroba, CNC soustružení, CNC obrábění, závitové palcové vzorky, distanční kroužky, fitinky z oceli, konvenční soustružení, horizontální frézování, vertikální frézování, obrábění, napínací válce, pokosová pila, plnička, zetkovací prolamovací stroj, nosné háky, skluz, brusný kotouč, polotovary, přesné šrouby, podlahové vedení, závitové nátrubky, palcové, metrické, výroba vnitřních šestihranů,  Torx, závitové redukce, závitové palcové vzorky, výroba vnitřních šestihranů, obrážení drážek řemenic ozubených kol
  • Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou již od roku 1995.

    Vyrábíme pro vás na základě nejen technického výkresu nebo vzorového kusu, ale i podle ústního nebo písemného návrhu. Obrábíme ocel, dural, bronz, mosaz, měď, litinu i plasty. Na naše výrobky vám garantujeme 2letou záruku.

    V Kovokachlík pro vás na zakázku vyrábíme pokosové pily, plničky, nosné háky, brusné kotouče, přesné šrouby, distanční kroužky, závitové redukce atd. Vyrábíme jak kusově, tak i sériově.