TS-UV, s.r.o. - germicidní dezinfekce

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko Bezdlužná Ověřená firma

Působíme v oblasti germicidní dezinfekce – dezinfekce UV zářením. Zabýváme se výrobou zařízení na dezinfekci vody, dezinfekci vzduchu a dezinfekci povrchu na bázi účinků UV záření. Germicidní dezinfekce je lepší a šetrnější technologie oproti dezinfekci chemickými látkami.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
29305705 ARES
DIČ CZ29305705
Vznik 2012
Mobily 774 148 100
Sociální sítě facebook.com
Jiří Trojtler (jednatel společnosti)
  • germicidní dezinfekce, dezinfekce, dezinfekce UV zářením, oblasti využití germicidní dezinfekce, dezinfekce vody, dezinfekce vzduchu, dezinfekce povrchu, likviduje živé mikroorganismy, zařízení na dezinfekci vody, zařízení na dezinfekci vzduchu, zařízení na dezinfekci povrchu, čištění a ošetření všech druhů vod, úprava všech druhů vod, dezinfekce vzduchu v potrubí, dezinfekce vzduchu v klimatizačních jednotkách, dezinfekce vzduchu v klimatizaci, zařízení na dezinfekci vzduchu v místnostech, dezinfekční UV tunely na ošetření obalových materiálů, ošetření obalových materiálů, ošetření pracovního nářadí, dezinfekce polotovarů, dezinfekce potravin, dezinfekce produktů
  • V TS-UV s.r.o. se specializujeme na germicidní dezinfekce neboli dezinfekce UV zářením. Využíváme účinků ultrafialového záření typu C ve vlnové délce v rozmezí 200–280 nm. Toto záření spolehlivě likviduje veškeré živé mikroorganismy. 

    Vyrábíme zařízení na dezinfekci vody, vzduchu i povrchu. V oblasti dezinfekce vody vám nabízíme zařízení na dezinfekci, úpravu, čištění a ošetření všech druhů vod. 

    V oblasti dezinfekce vzduchu vám nabízíme zařízení na dezinfekci vzduchu v potrubí, nádržích a klimatizačních jednotkách.

    Pro dezinfekci povrchu vám nabízíme dezinfekční UV tunely na ošetření obalových materiálů, pracovního nářadí a pracovních ploch.