Kamenictví – Ručka Svatopluk

Nabízíme vám profesionální kamenické, sochařské a restaurátorské práce. V našem kamenictví vyrábíme produkty jak pro interiér, tak i exteriér. Specializujeme se na výrobu pomníků, hrobů, kuchyňských desek, parapetů, schodů a dalších produktů.

18955371 ARES
DIČ CZ7111114857
Vznik 1993
Telefony 554 612 414
Mobily 602 793 414
Sociální sítě facebook.com
  • kamenictví, kamenictví Svatopluk Ručka, kamenické práce, sochařské práce, restaurátorské práce, výrobky z kamene, pomníky, náhrobky, vyřezávané pomníky, schody, dlažby, obklady, obklady krbů, parapety, kuchyňské desky, dodávka pomníků, sekání nápisů, prodej svítilen, prodej váz, přírodní kámen, hroby, dvojhroby, jednohroby, pamětní desky, epitafní desky, desky na hroby, stolové desky, pultové desky, opravy pomníků, zákrytové desky, exteriéry, interiéry, výroba nápisů na hrob, opravy nápisů, zahradní doplňky
  • Kamenické, sochařské a restaurátorské práce vám poskytujeme od roku 1991. Vyrábíme ze žuly, mramoru, vápence, pískovce i umělého kamene. Naše výrobky zkrášlí každý váš interiér i exteriér.

    Do interiérů vyrábíme kuchyňské desky, koupelnové desky, obklady krbů, parapety, pulty, stoly, schody, dlažby a obklady.

    Do exteriéru vyrábíme schody, dlažby, obklady a zahradní doplňky.

    Dále vyrábíme náhrobky a pomníky. Součástí našich služeb je výroba nápisů a opravy nápisů.