TigTech s.r.o.

4.0
★★★★★
★★★★★
(8)
Podvihovská 380/12d, 747 70 Opava-Komárov Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou, CNC obráběním kovů a svařováním. Provádíme svařování hliníku, svařování nerezu a svařování oceli. Specializujeme se na výrobu svařovacích a montážních přípravků. U nás získáte komplexní služby od projektování přes výrobu až po montáž.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
8 Google recenzí
28654293 ARES
DIČ CZ28654293
Vznik 2011
Weby tigtech.cz
Mobily 773 886 284
Sociální sítě facebook.com
Marek Čech (jednatel)
David Müller (jednatel)
  • TigTech, svařování, výroba jednoúčelových strojů, kovovýroba, zakázková kovovýroba, svařování hliníku, svařování slitin hliníku, svařování nerezu, svařování nerezových materiálů, svařování konstrukční oceli, svařování oceli, CNC obrábění, CNC obrábění kovů, výroba svařovacích přípravků, výroba montážních přípravků, výroba upínacích přípravků, výroba pneumatických přípravků, výroba hydraulických přípravků, výroba měřících přípravků, výroba kontrolních přípravků, konstrukce, 3D měření, reverzní inženýrství, ocelové konstrukce, výroba ocelových konstrukcí
  • Poskytujeme vám zakázkové svařování hliníku a hliníkových slitin. Svařujeme hliníkové komponenty pro automobilový, železniční, lodní a vesmírný průmysl.

    Dále nabízíme svařování nerezových materiálů pro všechna průmyslová odvětví. Provádíme i svařování konstrukční oceli a vyrábíme ocelové konstrukce na zakázku.

    Mezi naše další služby patří komplexní kovoobráběcí práce a projekce, výroba a dodávky svařovacích a montážních přípravků pro ruční, automatizovaná i robotická pracoviště.

    Využijte naše profesionální služby. Navrhneme vám řešení přímo na míru.