Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu, Krnov, příspěvková organizace

4.6
★★★★★
★★★★★
(22)
Revoluční 1122/92, 794 01 Krnov Bezdlužná Ověřená firma

Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu nabízí studium dvou čtyřletých maturitních oborů: Management cestovního ruchu a Management v dopravě se zaměřením na leteckou dopravu. Bližší informace o přijímacím řízením najdete na stránkách školy.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
20 Facebook recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
14450909 ARES
Vznik 2001
Telefony 554 613 075
Mobily 608 713 223
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Mgr. Zdeněk Klein (ředitel)
  • Střední odborná škola Krnov, Střední odborná škola dopravy a cestovního ruchu Krnov, SOŠ, střední odborná škola, SOŠ dopravy a cestovního ruchu, školy, střední školy, studijní obory, cestovní ruch, ekonomika a podnikání, letecká doprava, školní řád, maturita, maturitní zkouška, školní knihovna, školní jídelna, jídelníček, erasmus, třídní schůzky, přijímací řízení, aktuality, SOŠ DCR, management cestovního ruchu, management v dopravě
  • Jsme veřejná státní střední škola. Nabízíme studium dvou čtyřletých maturitních oborů – cestovní ruch, resp. management cestovního ruchu a ekonomika a podnikání, resp. management v dopravě se zaměřením na leteckou dopravu. 

    Naši studenti absolvují povinnou studijní praxi na letištích, na turistických atrakcích či v cestovních kancelářích. Nabízíme rozšířenou výuku anglického jazyka a výuku druhého jazyka – ruština, španělština, němčina, francouzština.

    Součástí naší školy je školní jídelna a domov mládeže. Pro ubytování zletilých studentů máme k dispozici tzv. vilku na ul. Partyzánská.