Hořák Jan – zemědělská farma

Provozujeme BIO zemědělskou farmu v Rýmařově v okrese Bruntál. Zabýváme se odchovem plemenných býků, prodejem skotu, bouráním masa a prodejem vyzrálého hovězího masa v certifikované BIO kvalitě. Maso prodáváme z vlastní bourárny masa. Kontaktujte nás!

45175969 ARES
DIČ CZ520414022
Vznik 1993
Telefony 554 283 059
Mobily 602 584 033
Sociální sítě facebook.com
Jan Hořák (majitel)
Ing. Jozef Krajkovič (vedoucí technik)
  • farma, zemědělská farma, ekologická farma, ekologické zemědělství, bourárna masa, bourání masa, bourání čerstvého hovězího masa, chov skotu, chov plemenných býků, chov krav bez tržní produkce mléka, chov telat, odchovna plemenných býků, Aberdeen Angus, Masný Simentál, Hereford, Charolais, Blonde d’Aquitaine, zástavový skot, plemenný skot, prodej vyzrálého hovězího masa, bio vyzrálé maso, rozdělení masa, pojízdná prodejna masa, hovězí maso z vlastní produkce, kontrolní organizace, dodavatel hovězího masa
  • Provozujeme zemědělskou farmu v Rýmařově od roku 1993. Od roku 2005 se zabýváme ekologickým zemědělstvím. Hospodaříme na výměře 1100 ha.

    Specializujeme se na chov plemenných býků a krav bez tržní produkce mléka a prodej telat. Horské přírodní prostředí naší farmy je ideální pro chov plemen jako je Aberdeen Angus, Masný Simentál, Hereford, Charolais či Blonde d’Aquitaine.

    Naší další specializací je bourání čerstvého hovězího masa. Bourárnu na naší farmě provozujeme od roku 2011.

    Provozujeme pojízdnou prodejnu s masem