GLOBOS BOHEMIA, s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(26)
Sabinova 804/7, 721 00 Ostrava-Svinov Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme velkoobchod a e-shop s balónky. U nás zakoupíte nejen širokou škálu balónků, ale i číslicové fólie, konfety, párty zboží a mnoho dalšího. K balónkům prodáváme příslušenství, včetně helia do balónků.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Facebook recenzí
4.8
★★★★★
★★★★★
23 Google recenzí
48390810 ARES
DIČ CZ48390810
Vznik 1993
Mobily 723 636 481
Sociální sítě facebook.com , instagram.com , youtube.com
Ing. Zdeněk Riedel (jednatel)
Ing. Lukáš Rogowski (kancelář)
  • balónky, párty zboží, konfety, velkoobchod s balonky, eshop s balonky, eshop balonky, balonky, nafukovací balonky, modelovací balonky, balonky s potiskem, svatební balonky, party zboží, foliové balonky, balonky dle tvaru, prodej balónků, narozeninové balónky, balónkové sety, zábavné balónky, fóliová čísla, fóliové číslice, číslicové fólie, helium, helium do balónků, helium Ostrava, helium do balonků Ostrava, balónky k narozeninám, helium na balónky, svítící balónky, vodní bomby, foukání balónků, foukání balónků heliem, balónky srdce, velkoobchod s party zboží, velkoobchod s fóliovými číslicemi, párty, karneval, párty potřeby, karnevalové potřeby
  • V GLOBOS BOHEMIA, s.r.o. se specializujeme na prodej balónků. Jsme přímým dovozcem nafukovacích latexových balónků značky GLOBOS PAYASO™. Provozujeme velkoobchod a internetový obchod.

    U nás zakoupíte širokou škálu balónků – fóliové balónky, svítící balónky, modelovací balónky, svatební balónky, balónky s potiskem, balónky různých tvarů a balónkové sety. K balónkům nabízíme širokou škálu příslušenství.

    Kromě balónků vám nabízíme konfety, fóliové číslice, girlandy, frkačky, barvy na obličej, dortové svíčky a další párty zboží