Team MAAT, spol. s r.o.

Potřebujete provést STK na vašem vozidle? Pak jsme tu pro vás. Provádíme technické a evidenční kontroly včetně měření emisí. Kontroly provádíme na všech druzích silničních vozidel do 3,5 tuny, včetně vozidel na LPG a CNG. Naše stanice technické kontroly naleznete v Ostravě a Rychvaldu.

25344251 ARES
DIČ CZ25344251
Vznik 1997
Telefony 596 118 487
Mobily 724 177 911
  • stanice technické kontroly, stk, měření emisí, emise, technické kontroly, technické prohlídky, evidenční kontroly, technické kontroly vozidel dovezených ze zahraničí, technické prohlídky vozidel s pohonem na LPG, technické prohlídky vozidel s pohonem na CNG, technické kontroly přestaveb a staveb vozidel, technické kontroly přestaveb a staveb přívěsů, technické prohlídky vozidel před registrací, výpis technického protokolu, vylepení náhradní nálepky
  • Jsme stanice technické kontroly. Provádíme technické a evidenční kontroly všech druhů silničních vozidel do 3,5 tuny.

    Technické kontroly provádíme také u vozidel dovezených ze zahraničí, vozidel s pohonem na LPG nebo CNG a vozidel přestavěných na pohon LPG nebo CNG.

    K našim službám patří i technické kontroly přestaveb a staveb vozidel i přívěsů (před schválením jejich technické způsobilosti k provozu na pozemních komunikacích).

    Kromě technických a evidenčních kontrol se zabýváme měřením emisí