Kongregace sester premonstrátek

4.5
★★★★★
★★★★★
(12)
nám. Sadové 152/39, 779 00 Olomouc Bezdlužná Ověřená firma

Českomoravská provincie Kongregace sester premonstrátek sídlí v areálu Norbertina na Svatém Kopečku u Olomouce. Pořádá bohoslužby v bazilice, duchovní rozhovory, náboženská setkání a mnoho dalšího. Provozuje Domov sv. Norberta s pečovatelskou službou.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
12 Google recenzí
00406422 ARES
DIČ CZ00406422
Vznik 1994
Telefony 585 155 098
Dominika Nováková (sestra)
  • církevní služby, sestry premonstrátky, premostrátky, duchovní život, duchovní život sester, norbertinum, Českomoravská provincie Kongregace sester premonstrátek kontakt, kongregace sester premostrátek, Premonstráti, duchovní programy, duchovní slovo, bohoslužby v bazilice, bazilika, pečovatelská služba, domov sv. Norberta, svatý Norbert,
  • Kongregace sester premonstrátek se dělí na dvě provincie – Českomoravskou se sídlem na Svatém Kopečku u Olomouce a Slovenskou se sídlem v Trnavě na Slovensku. Sídlo naší Českomoravské provincie sester premonstrátek je v Norbertinu na Svatém Kopečku. Poskytujeme nádherné prostředí pro duchovní obnovy a další programy, nabízíme možnost strávit příjemný čas v pokojné atmosféře, odpočinout si a nabýt nových sil do dalších dnů. Pořádáme bohoslužby, duchovní rozhovory a náboženská setkání. Provozujeme registrovanou sociální službu – Domov sv. Norberta s pečovatelskou službou. Tato služba je určena pro seniory a osoby s handicapem, které jsou alespoň částečně soběstačné a jejich zdravotní stav nevyžaduje 24hodinovou péči.