ORTOPEDIE Wellnerova s.r.o. – MUDr. Miroslav Dostál

Provozujeme ortopedii pro děti a dospělé. Našim pacientům poskytujeme komplexní ortopedickou péči i speciální výkony. Provádíme ultrazvuk kojeneckých kyčlí, ultrazvuk pohybového aparátu a aplikaci rázové vlny. Ultrazvuk dětských kyčlí provádíme vždy v pondělí 8:00–11:30 a 12:30–14:00. Akutní případy vyšetřujeme v ranních hodinách, jinak dle objednání.

28326954 ARES
Vznik 1994
Telefony 585 754 494
MUDr. Miroslav Dostál (majitel)
  • ortopedie, ortopedie dětí a dospělých, ortopedie pro děti, dětská ortopedie, ortopedie pro dospělé, ortopedická ordinace, ordinace ortopedie, ortopedická ambulance, ortopedická péče, ultrazvuk dětských kyčlí, ultrazvuk kojeneckých kyčlí, ultrazvuk pohybového aparátu, ordinační doba ortopedie, ortopedie wellnerova kontakt, rehabilitační cviky, cvičení při bolestech od krční páteře, cvičení pro děti při plochých nohách, ortopedie Wellnerova, aplikace rázové vlny, rázová vlna
  • Jsme ortopedická ordinace, která se zabývá prevencí, diagnostikou a léčbou poruch a zranění pohybového aparátu. Našimi pacienty jsou děti i dospělí. 

    Provádíme ultrazvukové vyšetření dětských kyčlí za účelem včasného zjištění případné vrozené vady – vývojové dysplazie kyčelního kloubu. Dále provádíme ultrazvukové vyšetření pohybového aparátu, a to jak měkkých tkání (svalů, šlach a vazů), tak kloubů. Součástí našich služeb je aplikace rázové vlny

    Společně s MUDr. Dostálem ordinují: MUDr. Mikulík, MUDr. Boulová, MUDr. Kamínek, Ph.D., MUDr. Radiměřský, MUDr. Spáčil Ph.D., MUDr. Čech, MUDr. Špička, Ph.D. a MUDr. Večeřa.

    Navštivte naši ortopedii ve Wellnerově ulici v Olomouci. Máme smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.