Küršner Roman, Ing. – Krmiva Hulín

Zabýváme se výrobou a prodejem krmiv pro ryby, psy, kočky a další zvířata. Nabízíme vám kvalitní krmiva a směsi pro rybolov, krmiva pro chov ryb včetně krmiv pro bazénové ryby. Pro psy vyrábíme krmiva pro štěňata i dospělé psy. U nás zakoupíte i výživu pro sportovní psy, výcvikové pamlsky a mnoho dalšího.

12730939 ARES
DIČ CZ6505210217
Vznik 1992
Mobily 739 050 079
Sociální sítě facebook.com , instagram.com , youtube.com
Ing. Roman Küršner (majitel)
  • prodej krmiv, krmiva, krmiva pro ryby, krmiva pro bazénové ryby, směsi pro ryby, boilies plovoucí, boilies rohlíkové, boilies mixy, boilies, krmítkové směsi, sirupy pro ryby, obalovací těsta, krmiva pro psy, krmiva pro kočky, ostropetřec, svatojánský chléb, booster, belachan, škvarky pro psy, konzervy pro psy, pamlsky pro psy, kyselina máselná, kyselina mravenčí, method mix, pelety pro ryby, granule pro ryby, vážený partikl, sušený hmyz, rybí moučky, pivovarské kvasnice, živočišné moučky, krmítková směs, krmiva pro štěňata, hypoalergenní krmivo pro psy, výživa pro psy, energetický nápoj pro psy, iontový nápoj pro psy, doplňky pro rybolov, potřeby pro rybolov, doplňky stravy pro sportovní psy, doplňky stravy pro pracovní psy, potřeby pro rybolov, rybářské potřeby, výcvikové pamlsky, granule pro psy, kloubní výživa pro psy, výživa pro sportovní psy, hmyzí moučka
  • Jsme ryze česká firma, která se zabývá výrobou a prodejem návnad a nástrah pro sportovní rybolov a krmiv pro zájmové chovy ryb.

    Naše směsi jsou netradiční, jelikož se odlišují od běžného standardu na trhu. Odlišují se jak svým složením, tak i přístupnými cenami pro zákazníky.

    Kromě krmiv pro ryby vyrábíme také kvalitní krmiva pro psy, která odpovídají skutečným potřebám psů. Naše krmiva pro psy jsou nejen výživná a zdravotně nezávadná, ale i chutná a přirozená. 

    Při výrobě vycházíme pouze z vlastních receptur. V našich krmivech nenajdete žádná syntetická barviva ani aromata