Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace (pobočka Kunovice, Na Bělince) )

4.0
★★★★★
★★★★★
(7)
Na Bělince 1492 , 686 04 Kunovice Bezdlužná

Sociální služba Domova pro osoby se zdravotním postižením je pobytovou sociální službou a je uživatelům poskytována nepřetržitě, tzn. 24 hodin denně. Pracovníci v sociálních službách a zdravotní sestry se střídají ve vícesměnném provozu.

Nabízíme široké volnočasové aktivity a možnost výběru činnosti: pracovní terapie, vycházky, posezení v cukrárně, kavárně, společné výlety, vícedenní pobyty a rekreace, navštěvování kina, divadla, výstav, knihovny, pořádání kulturních a sportovních akcí a účast na nich, pohybové aktivity aj. Naším cílem je intenzivněji zapojit uživatele, kteří o to budou mít zájem, do údržby zeleně v areálu Domova pro osoby se zdravotním postižením Kunovice-Cihlářská.

Cílovou skupinou Domova pro osoby se zdravotním postižením Kunovice - Cihlářská jsou osoby s mentálním a kombinovaným postižením ve věku od 19 let. Kombinovaným postižením rozumíme osoby s mentálním postižením a přidruženým postižením tělesným. Dále jsou cílovou skupinou osoby s organickou poruchou vyvolanou poškozením mozku v důsledku úrazu nebo cévní mozkové příhody, jejichž projevy se shodují s projevy osob s mentálním postižením.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
Mgr. Bronislav Vajdík (jednatel)
  • pečovatelské služby, Domova pro osoby se zdravotním postižením Kunovice-Cihlářská, Domova pro osoby se zdravotním postižením