Česko kvete MV s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Václavov 730/1, 671 72 Miroslav Ověřená firma

Prodáváme unikátní patentované půdní kondicionéry TerraCottem obohacené o hnojiva pro venkovní a pokojové rostliny. Tyto kondicionéry vyživují rostliny, poskytují rostlinám potřebnou vláhu a chrání je proti suchu a nepravidelným zálivkám. Dále dodáváme cibuloviny a květinové mobiliáře.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
26975319 ARES
DIČ CZ26975319
Vznik 2005
Mobily 777 762 521
Martin Vodák (jednatel)
  • hnojiva, půdní kondicionéry, technologie půdního kondicionéru, TerraCottem, TerraCottem universal, TerraCottem arbor, TerraCottem turf, TerraCottem complement, výsadby stromů a keřů, zalesňování a obnova půdy, květinové záhony, střešní zahrady, okenní truhlíky, závěsné květináče, kontejnery, zahradnictví, zemědělství, okrasné a sportovní trávníky, obnova životního prostředí, hydrogel, hydroabsorbent, šetří vodu, snížení zálivky, květináče, květinové louky a osivo, cibuloviny, ochrana proti suchu, suchá zahrada, dopady sucha na zahradu, příprava zahrady na období sucha a veder, ochrana před suchem, cibuloviny, výsadba cibulovin, květinový mobiliář
  • Naše společnost je výhradním dovozcem půdních kondicionérů TerraCottem do České a Slovenské republiky. Půdní kondicionéry aktivně podporují růst květin, okrasných i ovocných stromů, keřů, trávníku a zeleniny i v náročnějších klimatických podmínkách či chudých nevýživných půdách. Dále omezují vyplavování živin, zvyšují procento ujmutí a produkci úrody a snižují náklady na údržbu. Díky těmto kondicionérům můžete snížit četnost zálivky až o 50 %. 

    Jsme také dodavatelem kvalitních letních a podzimních cibulovin. Nabízíme mechanizovanou výsadbu cibulovin

    V neposlední řadě zajišťujeme obcím a městům kreativní návrhy a dodávky květinových mobiliářů a květinového osiva pro přímý výsev.