Tiskařské stroje, příslušenství - Zlínský kraj

Jiří Křístek - OFSITO s.r.o.

Bílovice, Bílovice 224 kontakt +420 734 490 559

Výhradní dovozce stolových digitálních velkoformátových UV flatbetových tiskáren JETRIX a ripovacího software CALDERA. Dále zajišťujeme záruční a pozáruční servis a poradenství tiskáren a tiskových strojů.

web www.jetrix.cz

Behr Bircher Cellpack BBC Czech s.r.o.

Valašské Meziříčí, Zašovská 877 kontakt +420 571 677 012

Nabízíme širokou paletu komplexních služeb od návrhu koncepce, projekce a vývoje softwaru, přes zajištění subdodávek materiálu, výroby až po externí montáž, uvádění do provozu a technickou podporu. Výroba spínacích, rozvodných a řídících skříní pro průmyslové stroje a zařízení.

web www.bircher.cz

BRITRADE Pro s.r.o.

Zlín, L. Váchy 1582 kontakt +420 577 214 197

Nabízí materiály, stroje a zařízení pro signmaking, sítotisk, digitální tisk a elektroniku, plotrové, magnetické, tiskové a laminační fólie, bannery, desky či LED diody, tiskové stroje, termolisy, laminátory, čisticí válce nebo ochranné pomůcky.

web www.britrade.cz, www.ledcafe.cz, www.ledik.cz

Miklík Dušan

Holešov, Grohova 785/4 kontakt +420 573 352 406

Naše firma prodává spotřební materiál. V sortimentu naleznete barvící a korekturní pásky, inkoustové náplně, USB, HDD, paměťová média a multimédia. Dodávám myši, klávesnice, herní konzole, síťové prvky, tonery, kabely, nářadí a doplňky.

web www.miklik.material.cz

BRITRADE spol. s r.o.

Zlín, L. Váchy 1582 kontakt +420 577 214 197, (1 pobočka)

Nabízíme materiály, stroje a zařízení pro signmaking, sítotisk, digitální tisk a elektroniku. Dále v našem sortimentu naleznete plotrové, magnetické, tiskové a laminační fólie, bannery, desky či LED diody. Mimo jiné zakoupíte u nás tiskové stroje, termolisy, laminátory, čisticí válce nebo ochranné…

web www.britrade.cz

CIMA - Zimmermann, s.r.o.

Březůvky, Březůvky 219 kontakt +420 577 901 581

Nabízíme výrobu a prodej sítotiskových strojů a zařízení. Dále dodáváme sítotiskové stoly, poloautomaty, karusely, vakuové kopírovací rámy a mycí boxy. Prodej i sušících tunelů vhodných na pastizolové a vodní barvy. Mimo jiné možnost výroby atypických rozměrů přizpůsobených přání a potřeb zákazníka.

web www.cima-zlin.cz

C 5 spol. s r.o.

Jarcová, Jarcová 71 kontakt +420 571 631 087

Zabýváme se prodejem barev a laků pro sítotisk, tampotisk, flexostisk, tiskové stroje, tiskové těrky, zařízení v oblasti UV technologie.

web www.c5.cz