Razítka - Olomoucký kraj

Mechanika Prostějov 97, družstvo

Prostějov, Kralická 3743/5 kontakt +420 582 336 574

Prodáváme reklamní a dárkové předměty. V nabídce je reklamní tvorba, velkoplošný tisk, reklamní tabule a popisy, orientační systémy. Výroba odznaků, medailí, mincí, plaket a sportovních trofejí a pohárů. Provozujeme rytectví. Vyrábíme raznice, razítka, pečetidla. Provádíme laserové gravírování.

web www.mechanikapv97.cz

BB DESIGN, s.r.o.

Olomouc, U solných mlýnů 336/28 kontakt +420 603 553 081

Reklamní agentura BB DESIGN, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a řešení reklamy na míru. Provádíme vše od velkoformátového tisku, gravírování, designových fólií až po tvorbu loga. Další činností naší firmy je internetový prodej reklamních a dárkových předmětů. Působíme nejen v okolí Olomouce, ale také v…

web www.bbdesign.cz

OLMARK s.r.o. - copycentrum

Olomouc, 28. října 370/2 kontakt +420 585 225 086

Firma poskytuje komplexní reprografické služby - kopírování, tisk a skenování všech formátů, laminování, vazby plastové i drátěné. Vyrobí z vašich fotografií stolní i závěsný kalendář. Vyrábí však i razítka, a to do pouhé 1 hodiny od objednávky.

web www.olmark.cz

ABS trading CZ, s.r.o. - copycentrum

Přerov, Palackého 77/1 kontakt +420 608 720 245, (1 pobočka)

Provozujeme copy centrum s kopírováním, barevným a černobílým tiskem. Zabýváme se potiskem triček, hrnků a jiných dárkových předmětů, tiskem fotografií, výrobou razítek a knihařskou vazbou.

web www.razitkalevne.cz, www.absreklama.cz/inpage/absgrafika/,

Polymex-Jan Pospíšil

Olomouc, Sokolská 569/31 kontakt +420 585 221 334, (1 pobočka)

Výroba a prodej razítek značky Trodat. Dále nabízíme gravírování, výrobu a polep reklamních tabulí, značení laserem do různých kovů, digitální tisk a další.

web www.razitkapolymex.cz

Selník Miroslav

Olomouc, Sokolská 534/18 kontakt +420 585 237 700, (1 pobočka)

Zabýváme se gravírováním a laserové pálení do různých materiálů. Výroba razítek, klíčů a autoklíčů, centrálních a generálních klíčových systémů. dále prodáváme kukátka, rozvory, kliky, koule a domovní čísla. Zajistíme montáž a poskytujeme servis zámků.

web www.selnik.cz

JULA CZ, s.r.o.

Mohelnice, Mlýnská 454/7 kontakt +420 583 453 012, (1 pobočka)

Firma vznikla v roce 1992 jako sdružení fyzických osob.V roce 2004 založila sesterskou společnost JULA CZ, s.r.o. Jsme ryze česká firma, zabývající se velkoobchodním a maloobchodním prodejem zboží, výrobou razítek a dovozem zboží ze zahraničí.

web www.julacz.cz

Galvasová Iveta

Olomouc, 17. listopadu 788/1 kontakt +420 603 816 993

Poskytujeme služby výroby samo-barvících razítek Trodat, vizitek, letáků, prospektů, polepů vozidel.

web www.ig-print.cz

Trajkovski Igor

Olomouc, Petřkova 10/14 kontakt +420 777 126 261

Poskytujeme služby výroba a prodej razítek, polepy pro auta a výlohy, reklamní stojany, nápisy a loga.

web www.razitkaolomouc.cz

CZ argine, s.r.o.

Olomouc, Na trati 237 kontakt +420 601 327 050, (2 pobočky)

Specializujeme se na výrobu razítek, reklamních plachet, laserové gravírování, pískování skla a tvorbu webových stránek.

web www.euroargine.cz

TONERMARKET, s.r.o.

Prostějov, Plumlovská 701/77 kontakt +420 582 335 548, (3 pobočky)

Výroba a prodej razítek a vizitek. Poskytujeme kopírování, digitální tisk, skenování, laminování a zálohování. Dále nabízíme prodej a servis kancelářské a výpočetní techniky.

web www.tonermarket.cz

Provaz Jiří

Klenovice na Hané, Klenovice na Hané 126 kontakt +420 604 531 989

Zaobírám se potiskem reklamních předmětů tamponovým tiskem a sítotiskem. Zajišťuji prodej reklamních předmětů a výrobou forem na plasty. Dále se specializuji na výrobu velkoplošné reklamy, bannerů, polepů vozidel, letáků, plakátů, razítek či vyšívání na textil a další reklamní předměty.

web www.jptisk.cz

WALKER reklama, spol. s r.o.

Prostějov, Husovo nám. 2277/55 kontakt +420 582 349 263

Poskytuji reklamní předměty, razítka, samolepky, dále provádím ofsetový, digitální a velkoplošný tisk včetně potisku reklamních předmětů, laserové gravírování, realizace i navrhování expozic včetně jejich vybavení nábytkem, kuchyňskými spotřebiči a nádobím.

web www.wr07.eu

Tesařová Alice

Prostějov, Olomoucká 2626 kontakt +420 582 343 392

Vyrábíme a prodáváme razítka.

Rajtr Martin - kopírování a tisk

Prostějov, Plumlovská 832/45 kontakt +420 582 334 281

Nabízíme lékařské tiskopisy, kopírování, výrobu razítek, štítků a vizitek, velkoformátový tisk, barevné i černobílé scanování, výdej poukázek, laminování do formátu A3 a vazby.

web www.reklamarm.cz

Papír ROZ

Přerov, Jateční 2177/5 kontakt +420 581 738 305

Provozujeme velkoobchod s papírem a kancelářskými potřebami. Nabízíme obalový materiál, mikrotenový program, čistící prostředky, výrobu razítek, prodej kancelářské techniky ( tonery a cartridge, datová média, doplňky k počítačům) a další vybavení pro kanceláře.

web www.rozcz.cz

Mohaplová Zuzana

Olomouc, Hejčín, Pešinova 243/20 kontakt +420 585 416 419

Zabýváme se výrobou a prodejem razítek. Poskytujeme služby v oblasti grafiky a tisku.

Kučera Radomír - PAPÍRNICTVÍ - TISKÁRNA

Šumperk, Gen. Svobody 711 kontakt +420 583 212 730

Vyrábím razítka, poskytuji polygrafické služby a prodávám papírnický sortiment.

Zapletalová Vlasta

Loštice, Bezručova 479 kontakt +420 583 445 934

Specializujeme se na výrobu a prodej razítek. Firma se také zabývá výrobou dětských tiskátek, číslovaček, abeced a štočků pro průmyslový tisk. Poskytujeme služby v oblasti gravírování laserem i CNC.

web www.vzrazitka.cz

Haluza Milan, Ing.

Šumperk, Gen. Svobody 243/11 kontakt +420 583 215 319

Naše reklamní agentura se zabývá prodejem a výrobou razítek.

« předchozí 1 2 další »