Taneční školy, kurzy, soubory – Břeclav

Chcete se naučit tančit, nebo zlepšit své taneční dovednosti? Přihlaste se do tanečního kurzu. Tyto kurzy jsou skvělou příležitostí, jak se naučit nové dovednosti, pobavit se, poznat nové lidi a zlepšit svou kondici. Taneční školy v lokalitě Břeclav.

1–10 firem z 14 nalezených Filtry

1Ing. Žůrková Lenka

4.9
★★★★★
★★★★★
(50)
Na Hrůdách 1147, Břeclav Bezdlužná

Nabídka výuky moderních tanců, street dance, hiphop a breakdance.

2Město Velké Bílovice1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
nám. Osvoboditelů…, Velké Bílovice
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

3Základní škola Tvrdonice

Provoz základní školy ve Tvrdonicích. Mezi služby, které základní škola nabízí patří například školní jídelna a školní družina. Do zájmových kroužků se řadí například taneční kroužek, dramatický kroužek, výtvarný kroužek a další jiné.

4Základní škola a Mateřská škola Uherčice, okres Břeclav

Provoz Základní a Mateřské školy v Uhřicích. Mezi poskytované šlužby patří například školní družina a dále také školní jídelna. Škola taktéž nabízí zájmové kroužky - keramický, sportovní, taneční, dramatický a jiné další.

5Základní umělecká škola Břeclav, Křížkovského 4

4.9
★★★★★
★★★★★
(18)
Křížkovského 4 , Břeclav Bezdlužná

Základem studia v ZUŠ je individuální výuka. Vyučování v ZUŠ se řídí závaznými učebními plány a osnovami Ministerstva školství. Jejich dodržování je přísně kontrolováno Českou školní inspekcí. Hlavním úkolem základní umělecké školy je především vychovávat budoucí amatérské hudebníky.

6Základní škola Velké Němčice, okres Břeclav

4.5
★★★★★
★★★★★
(8)
Školní 105, Velké Němčice Bezdlužná

Základní škola ve Velkých Němčicích má kapacitu 510 žáků. Mezi služby, které základní škola poskytuje patří školní družina, školní jídelna a mnoho zájmových kroužků, jako například keramika a taneční kroužek.

7Folklorní soubor Svéráz

Folklorní soubor Svéráz, se sídlem Luční 294/9a, 691 53, Tvrdonice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16187, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2011. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

8Slovácký krůžek Poštorná - Koňaré

4.3
★★★★★
★★★★★
(42)
Hraniční 386/34, Břeclav-Poštorná Bezdlužná

Slovácký krůžek Poštorná - Koňaré, se sídlem Hraniční 386/34, 691 41, Břeclav-Poštorná, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7264, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací…

9Dětský národopisný soubor Břeclavánek

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Záhumní 823/23 , Břeclav-Poštorná Bezdlužná

Provozujeme folklórní taneční soubor.


Taneční školy, kurzy, soubory – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Taneční školy, kurzy, soubory v lokalitě Břeclav – detailní popis

Taneční kurzy jsou skvělou volbou pro každého, kdo má rád tanec, hudbu a společnost. Na tanečních kurzech se naučíte nové tance, pobavíte se, poznáte nové lidi a zlepšíte své zdraví a fyzickou kondici. 

Proč se přihlásit do tanečního kurzu?

  • Naučíte se nové tance – taneční kurzy nabízejí možnost naučit se různé druhy či styly tance, od klasických standardních a latinskoamerických tanců přes národní společenské tance až po moderní a exotické tance. Můžete si vybrat kurz podle svého vkusu a zájmu, nebo si vyzkoušet něco úplně nového. Každý tanec má svou charakteristiku, hudbu, rytmus a atmosféru, takže se nikdy nenudíte.
  • Zábava a společnost – taneční kurzy jsou také skvělou zábavou a příležitostí k navázání nových kontaktů. Na kurzech potkáte lidi se stejným koníčkem, s nimiž si můžete povykládat, smát se a hlavně tančit. Taneční kurzy jsou také ideálním místem pro seznamování a flirtování. Kdo ví, možná tam najdete i svou životní lásku.
  • Zdraví a kondice – tanec je také prospěšný pro vaše zdraví a kondici. Při tanci zapojujete celé tělo, posilujete svaly, zlepšujete držení těla, koordinaci a rovnováhu. Tanec také podporuje krevní oběh, dýchání a metabolismus. Navíc tanec snižuje stres, uvolňuje endorfiny a zlepšuje náladu. Tanec je tak jednou z nejpříjemnějších forem cvičení.

Co vás čeká v tanečním kurzu?

  • Výuka od profesionálů – v tanečních kurzech se budete učit od zkušených a kvalifikovaných tanečních mistrů, kteří vám předvedou a vysvětlí jednotlivé kroky, figury a techniky. Budete mít možnost sledovat jejich ukázky, opakovat s nimi a dostávat jejich zpětnou vazbu a rady. 
  • Rozdělení podle úrovní – taneční kurzy jsou obvykle rozděleny podle úrovně dovedností. Můžete si vybrat kurz pro začátečníky, pokročilé nebo mistrovské. Na každé úrovni se budete učit nové tance nebo zdokonalovat ty již naučené. Na začátečnických kurzech se naučíte základní kroky a postavení, na pokročilých kurzech se budete věnovat složitějším figurám, technice a vedení, na mistrovských kurzech se budete připravovat na soutěže nebo exhibice.
  • Společenské akce – součástí tanečních kurzů jsou také společenské akce, jako jsou prodloužené, plesy, gala večery nebo soutěže. Na těchto akcích si můžete vyzkoušet své taneční dovednosti v reálném prostředí, pobavit se s ostatními účastníky a užít si atmosféru tance.