Taneční školy, kurzy, soubory – Morava

Chcete se naučit tančit, nebo zlepšit své taneční dovednosti? Přihlaste se do tanečního kurzu. Tyto kurzy jsou skvělou příležitostí, jak se naučit nové dovednosti, pobavit se, poznat nové lidi a zlepšit svou kondici. Taneční školy v lokalitě Morava.

1–10 firem z 306 nalezených Filtry

1Zábřežská kulturní, s.r.o.1 pobočka

4.2
★★★★★
★★★★★
(358)
Československé…, Zábřeh Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kulturní dům a kino ve městě Zábřeh. Pořádáme koncerty, festivaly, společenské akce, akce pro děti a pro školy. Pořádáme i širokou škálu kurzů, a to jazykové kurzy, pohybové kurzy a taneční kurzy. Přijít k nám můžete i na divadlo.

2Středisko volného času Vratimov, příspěvková organizace

4.2
★★★★★
★★★★★
(3)
Frýdecká 377/61, Vratimov Bezdlužná Ověřená

Dům dětí a mládeže Vratimov je příspěvková organizace, která pořádá řadu zájmových činností pro děti a mládež včetně táborů, výuky cizích jazyků klasickou i montessori metodou, kurzy šachů, počítačových dovedností, a spostu jiných. I dospělí zde najdou své místo, např. v kurzu sebeobrany, či v…

3Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(15)
Hybešova 240/1, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Soukromá základní umělecká škola vám nabízí široké spektrum uměleckého vzdělávání ve všech oborech základního uměleckého školství, jako je hudební obor, výtvarný obor, literárně dramatický a taneční obor. Učitelé naší školy se věnují dětem od předškolního věku až po dospělé v jednotlivých…

4Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Smrčkova 451/10, Olomouc,Hodolany Bezdlužná Ověřená

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci,které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.

5Mateřská škola Olomouc, Rooseveltova1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Rooseveltova 109/101, Olomouc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Mateřská škola Rooseveltova je MŠ rodinného typu, je dvoutřídní s celodenním provozem. Školka má pěknou velkou zahradu vybavenou průlezkami a pískovišti. Ihned u školky je lesopark, který využíváme při sportovních činnostech, pro hry dětí a při ekologické výchově během celého roku, ale také ke…

6Základní škola a mateřská škola Prostějov, Kollárova ul. 41 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Kollárova 4, Prostějov Bezdlužná

Škola sídlí blízko středu města, je rozdělena na historickou hlavní budovu na Kollárově ulici a malou budovu pro I. stupeň a školní družinu na Erbenově ulici. V blízkosti školy staví všechny linky MHD a nachází se nejblíže autobusovému i vlakovému nádraží. Přibližně čtvrtina žáků dojíždí z vesnic a…

7Majda agency s.r.o. - Institut jazykového vzdělavání

4.8
★★★★★
★★★★★
(24)
Gorkého 58/8, Brno-Veveří Bezdlužná

Jazyková škola nabízející výuku angličtiny, němčiny, italštiny, francouzštiny, španělštiny a ruštiny v atraktivním prostředí. Jazykové kurzy různých typů a pokročilostí.

8Folklorní spolek Púčik

Organizujeme Mezinárodní festival slovenského folkloru v ČR a aktivně se zapojujeme do kulturního dění.

9Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

4.1
★★★★★
★★★★★
(23)
Kotlanova 2660/13, Brno Bezdlužná

Nabízíme volnočasové aktivity pro děti a mládež. Salesko se nachází v brněnské městské části Líšeň.

10Obec Troubsko

3.3
★★★★★
★★★★★
(1)
Zámecká 150/8 , Troubsko Bezdlužná

Nalezená první písemná zpráva obce pochází z roku 1237, žije zde 2137 obyvatel a nachází se v nadmořské výšce 269 metrů. Obecní úřad zveřejňuje aktuality pro občany na úřední desce. Poskytujeme služby Czech POINTu.


Taneční školy, kurzy, soubory – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Taneční školy, kurzy, soubory v lokalitě Morava – detailní popis

Taneční kurzy jsou skvělou volbou pro každého, kdo má rád tanec, hudbu a společnost. Na tanečních kurzech se naučíte nové tance, pobavíte se, poznáte nové lidi a zlepšíte své zdraví a fyzickou kondici. 

Proč se přihlásit do tanečního kurzu?

  • Naučíte se nové tance – taneční kurzy nabízejí možnost naučit se různé druhy či styly tance, od klasických standardních a latinskoamerických tanců přes národní společenské tance až po moderní a exotické tance. Můžete si vybrat kurz podle svého vkusu a zájmu, nebo si vyzkoušet něco úplně nového. Každý tanec má svou charakteristiku, hudbu, rytmus a atmosféru, takže se nikdy nenudíte.
  • Zábava a společnost – taneční kurzy jsou také skvělou zábavou a příležitostí k navázání nových kontaktů. Na kurzech potkáte lidi se stejným koníčkem, s nimiž si můžete povykládat, smát se a hlavně tančit. Taneční kurzy jsou také ideálním místem pro seznamování a flirtování. Kdo ví, možná tam najdete i svou životní lásku.
  • Zdraví a kondice – tanec je také prospěšný pro vaše zdraví a kondici. Při tanci zapojujete celé tělo, posilujete svaly, zlepšujete držení těla, koordinaci a rovnováhu. Tanec také podporuje krevní oběh, dýchání a metabolismus. Navíc tanec snižuje stres, uvolňuje endorfiny a zlepšuje náladu. Tanec je tak jednou z nejpříjemnějších forem cvičení.

Co vás čeká v tanečním kurzu?

  • Výuka od profesionálů – v tanečních kurzech se budete učit od zkušených a kvalifikovaných tanečních mistrů, kteří vám předvedou a vysvětlí jednotlivé kroky, figury a techniky. Budete mít možnost sledovat jejich ukázky, opakovat s nimi a dostávat jejich zpětnou vazbu a rady. 
  • Rozdělení podle úrovní – taneční kurzy jsou obvykle rozděleny podle úrovně dovedností. Můžete si vybrat kurz pro začátečníky, pokročilé nebo mistrovské. Na každé úrovni se budete učit nové tance nebo zdokonalovat ty již naučené. Na začátečnických kurzech se naučíte základní kroky a postavení, na pokročilých kurzech se budete věnovat složitějším figurám, technice a vedení, na mistrovských kurzech se budete připravovat na soutěže nebo exhibice.
  • Společenské akce – součástí tanečních kurzů jsou také společenské akce, jako jsou prodloužené, plesy, gala večery nebo soutěže. Na těchto akcích si můžete vyzkoušet své taneční dovednosti v reálném prostředí, pobavit se s ostatními účastníky a užít si atmosféru tance.