Stadiony – Zlín

Stadiony jsou ikonickými symboly sportu a místy, kde se konají nezapomenutelné sportovní události, koncerty a další akce. Zažijte takovou nezapomenutelnou akci i vy, kupte si lístky a vyrazte na stadion. Přehled stadionů v lokalitě Zlín.

1–10 firem z 14 nalezených Filtry

1Sportovní centrum Radostova Luhačovice, příspěvková organizace1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(251)
Hradisko 1029, Luhačovice Bezdlužná

Provozujeme sportovní areál. Dále máme kvalitní zázemí v hale pro míčové hry, fotbalové hřiště s umělým povrchem, tenisem a aerobikovým sálem, kuželkami, spinningem a bowlingem včetně regenerace, ubytování a stravování.

2FUNNY SPORT s.r.o.

Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

3Sport centrum Heatfit

U Zimního stadionu…, Zlín
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Sport centrum Heatfit, se sídlem U Zimního stadionu 4286, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…

4TJ Štítná nad Vláří, z.s.

TJ Štítná nad Vláří, z.s., se sídlem Štítná nad Vláří 256, 763 33, Štítná nad Vláří-Popov, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 257, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…

5Fotbalový stadion Brumov

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Družba 1177, Brumov-Bylnice Bezdlužná

Fotbalový stadion Brumov, se sídlem Družba 1177, 763 31, Brumov-Bylnice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 390, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

6FC Triodyn Bylnice

Mýto, Brumov-Bylnice Bezdlužná

FC Triodyn Bylnice, se sídlem Mýto, 763 31, Brumov-Bylnice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 237, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7MRB Sazovice, spol. s r.o. - sportoviště4 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(182)
Sazovice 191, Sazovice Bezdlužná

Sportoviště, venkovní bazén, dva tenisové kurty, dvě hřiště na malou kopanou, multifunkční ovál či badmintonová hala. Součástí areálu je restaurace s občerstvením.

8Jelínek Jan, náhradná díly na motocykly

4.7
★★★★★
★★★★★
(1)
Lešetín I 659 , Zlín Bezdlužná

Prodej náhradních dílů pro motocykly Jawa 50 typ 20 až 23A, typ 05, 550, 555, 250 a 350 a mopedy Stadion, Jawetta, Babetta, Simson a další. Nabídka elektrokol, skútrů, doplňků a příslušenství.

9STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Zlín)3 pobočky

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Broučkova 406, Zlín Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.

10STŘECHY 92, s.r.o. (pobočka Vlachovice)3 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(8)
Vlachovice 277, Vlachovice Bezdlužná

Rekonstrukce plochých střech a nástaveb bytových domů. Projektujeme a vyrábíme dřevěné vazníky, pergoly i altány. Provádíme montáže, zaměření a 3D modelování. Vyrábíme podhledové vazníky pro sportovní i tenisové haly, tělocvičny, kanceláře, supermarkety a zimní i plavecké stadióny.


Stadiony – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Stadiony v lokalitě Zlín – detailní popis

Pro fanoušky je návštěva stadionu zážitkem jako žádný jiný. Přítomnost v obrovském davu, všeobecné nadšení, společná podpora týmu a emocionální okamžiky vytvářejí jedinečnou atmosféru. Zpěv, pokřiky, fandění a vlny nadšení se šíří po tribunách, ať už jde o fotbalový stadion, hokejový stadion nebo atletický stadion. Toto propojení fanoušků se stává hnací silou pro sportovce a poskytuje jim zvýšenou motivaci.

Stadiony často neslouží pouze pro sportovní akce, ale i pro konání různých kulturních akcí, koncertů, veletrhů a dalších společenských setkání.

Historie stadionů 

Původ stadionů sahá až do starověkého Řecka, kde se konaly první olympijské hry. Tehdy to byly jednoduché travnaté plochy obklopené hledištěm pro diváky. Od té doby se stadiony vyvíjely a přizpůsobovaly moderním požadavkům. V 20. století začaly vznikat monumentální stadiony s kapacitou pro desetitisíce až statisíce diváků, jako například Maracanã v Brazílii, Camp Nou ve Španělsku nebo Wembley Stadium ve Velké Británii.

Typy stadionů

Stadiony se dělí zejména podle jednotlivých sportovních odvětví na: fotbalové stadiony, hokejové stadiony, atletické stadiony, plavecké stadiony, cyklistické stadiony, bruslařské stadiony a další. Také se dělí na letní stadiony a zimní stadiony

Největší stadion v ČR

Největším stadionem v ČR je stadion Strahov, který se však nevyužívá. Největším, plně funkčním stadionem v současnosti je Fortuna Arena v Praze