Sportovní kurzy – Přerov

Sportovní kurzy jsou skvělou příležitostí pro rozvoj vaší fyzické i psychické kondice. Pokud zrovna vybíráte nový sportovní kurz, zaměřte se na váš cíl, úroveň, kvalitu instruktora, cenu a podmínky kurzu. Přehled sportovních kurzů v lokalitě Přerov.

1–10 firem z 44 nalezených Filtry

1Zátopek Lumír - PLAVECKÁ ŠKOLA

3.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Žáčkova 2042, Hranice I-Město Bezdlužná

Plavecká škola, plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí, aquaaerobik.

2Základní škola a mateřská škola Jezernice1 pobočka

Základní škola a mateřská škola Jezernice, okres Přerov, p.o., je právnickou osobou vykonávající činnost základní školy, mateřské školy , školní družiny a školní jídelny – výdejny. Historie školy sahá do konce sedmnáctého století , tudíž patří mezi nejstarší školy okresu Přerov. Školní budova byla…

3Středisko volného času ATLAS a BIOS, Přerov1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(10)
Žižkova 2621/12, Přerov
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Našim hlavním cílem je nabídnout dětem, mládeži i dospělým to, co každý vyžaduje pro svůj pocit spokojenosti. A to je změna prostředí a možnost setkávání s přáteli, kteří mají stejné zájmy.

4ZŠ Přerov

3.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Želatovská 2583/8, Přerov Bezdlužná

Základní škola se zaměřením na lední hokej, volejbal dívek a cizí jazyky.

5Keramická mateřská školka - Máchova 14, Přerov

Máchova 2388/14, Přerov
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Mateřská škola se nachází v klidné části města Přerova v blízkosti městského parku Michalov. Základem pro dnešní výtvarné zaměření byly nejen úžasné tvořivé schopnosti a skvělé výtvarné cítění učitelek, ale především fakt, že výtvarnými prostředky se mohou děti vyjádřit ještě dříve, než se plně…

6Plavecký klub Chobotnička s.r.o. (pobočka Přerov)2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(11)
U Bečvy 2883/2 , Přerov Bezdlužná

Kurzy plavání pro kojence a batolata. Výuka plavání dětí od dvou měsíců do sedmi let.

7Tělocvičná jednota SOKOL Hranice - sportovní oddíl1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(45)
Tyršova 880, Hranice
Otevřeno od 15:00
Bezdlužná

Organizujeme společenské akce, sportovní kurzy a výuku. Vedeme také šachový oddíl.

8Středisko volného času Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace - Galerie…

4.7
★★★★★
★★★★★
(15)
Komenského sady 1334, Lipník nad Bečvou Bezdlužná

Středisko volného času Lipník nad Bečvou je zařízení pro zájmové vzdělávání a poskytování služeb v oblasti kultury. Svou činnost vyvíjí od roku 1995. Nabízíme kvalitní a smysluplné využití volného času pro všechny věkové skupiny.

9SVP Invest s.r.o. (JUMBOO dětské centrum)

4.3
★★★★★
★★★★★
(47)
Blahoslavova 8, Přerov
Otevřeno do 19:00

V našem dětském centru Jumboo si děti mají možnost hrát v prostoru, který je navržen tak, aby měl pozitivní vliv na jejich vývoj. Rádi se o Vaše ratolesi postaráme, zatímco vy si můžete vychutnat kávu nebo si vyřídit pochůzky. Společně můžete navštívit nejrůznější kurzy nebo naši Osvěžovnu.

10Taneční škola Puls Přerov

4.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Teličkova 491/6b, Přerov II-Předmostí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Taneční škola Puls Přerov, se sídlem Teličkova 491/6b, 751 24, Přerov II-Předmostí, v okrese Přerov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4873, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2000. Více informací naleznete na našich webových stránkách. …


Sportovní kurzy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Sportovní kurzy v lokalitě Přerov – detailní popis

Sport má blahodárné účinky nejen na naši fyzickou kondici, ale i na náš psychický stav. Ať už chcete nabrat svalovou hmotu, zformovat postavu, zhubnout nebo si jen aktivně odpočinout, najděte si sportovní kurz, který bude odpovídat vašim potřebám a hlavně který vás bude bavit.

Tipy, jak si vybrat sportovní kurz podle svých zájmů a potřeb

Určete si svůj cíl

Předtím, než se rozhodnete pro konkrétní sportovní kurz, uvědomte si, co od něj očekáváte. Chcete zlepšit svou kondici, posílit svaly, zhubnout, naučit se novou dovednost nebo se jen pobavit a odreagovat? Podle toho si můžete vybrat sportovní kurz, který bude odpovídat vašemu cíli. 

  • Pokud chcete zlepšit svou kondici a spálit kalorie, zkuste např. kurz jógy, pilates nebo běhu.
  • Pokud chcete posílit svaly a zvýšit svou sílu, zkuste např. kurz posilování nebo crossfitu.
  • Pokud se chcete naučit novou dovednost a zažít adrenalin, zkuste např. kurz potápění, lezení nebo parašutismu.
  • Pokud se chcete jen pobavit a odreagovat se, zkuste např. kurz tance nebo zumby.

Zvolte si vhodnou úroveň

Sportovní kurz by měl být přizpůsoben vaší úrovni a vašem schopnostem. Jste začátečník? Pak vyhledejte kurz pro začátečníky, kde se naučíte základy daného sportu a budete mít dostatek času na procvičení a opravu chyb. Jste pokročilý? Pak vyhledejte kurz pro pokročilé, kde se budete zdokonalovat v technice daného sportu a budete mít možnost vyzkoušet si nové výzvy a situace. 

Zkontrolujte kvalitu instruktora

Instruktor je klíčovou osobou každého sportovního kurzu. Na něm závisí nejen vaše bezpečnost, ale i vaše spokojenost a pokrok. Před objednáním kurzu si zkontrolujte, jakou má kvalifikaci. Instruktor musí mít pro daný sport platnou licenci nebo certifikát

Porovnejte cenu a podmínky

Sportovních kurzů existuje široká škála. Odlišují se nejen obsahem a kvalitou, ale i cenou a podmínkami. Vždy si porovnejte různé nabídky a vyberte si tu nejvýhodnější pro vás. 

Využijte doporučení a recenze

Nejste si jisti svým výběrem? Něco se vám na kurzu nezdá? Pak se obraťte na účastníky kurzu, kteří už ho absolvovali. Zkuste se také zeptat přátel a známých, jestli nemají s daným kurzem zkušenosti. Další možností je hledat recenze na daný kurz na internetu nebo na sociálních sítí.