Sportovní kurzy – Břeclav

Sportovní kurzy jsou skvělou příležitostí pro rozvoj vaší fyzické i psychické kondice. Pokud zrovna vybíráte nový sportovní kurz, zaměřte se na váš cíl, úroveň, kvalitu instruktora, cenu a podmínky kurzu. Přehled sportovních kurzů v lokalitě Břeclav.

1–10 firem z 37 nalezených Filtry

1WELLNESS CLUB MOZAIKA - Vaicenbacherová Martina

Nabízíme odborné poradenství v oblasti výživy, individuální a skupinové kurzy správného hubnutí, cvičení zaměřené na redukci váhy a formování těla v dámském fitness, modelaci těla pomocí elektrolipolýzy, manuální i přístrojovou lymfodrenáž, diagnostiku složení těla přístrojem InBody.

2Ing. Žůrková Lenka

4.9
★★★★★
★★★★★
(50)
Na Hrůdách 1147, Břeclav Bezdlužná

Nabídka výuky moderních tanců, street dance, hiphop a breakdance.

3Město Velké Bílovice1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
nám. Osvoboditelů…, Velké Bílovice
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

4Základní škola Tvrdonice

Provoz základní školy ve Tvrdonicích. Mezi služby, které základní škola nabízí patří například školní jídelna a školní družina. Do zájmových kroužků se řadí například taneční kroužek, dramatický kroužek, výtvarný kroužek a další jiné.

5Základní škola a Mateřská škola Uherčice, okres Břeclav

Provoz Základní a Mateřské školy v Uhřicích. Mezi poskytované šlužby patří například školní družina a dále také školní jídelna. Škola taktéž nabízí zájmové kroužky - keramický, sportovní, taneční, dramatický a jiné další.

6Centrum volného času Hustopeče, příspěvková organizace

Provozujeme centrum s nabídkou volnočasových aktivit pro děti, mládež i dospělé. V areálu jsou k dispozici betonové stoly na tenis, skateboard park, ohniště a další. Organizujeme rekreační pobyty, tábory a soustředění zájmových skupin.

7Základní umělecká škola Břeclav, Křížkovského 4

4.9
★★★★★
★★★★★
(18)
Křížkovského 4 , Břeclav Bezdlužná

Základem studia v ZUŠ je individuální výuka. Vyučování v ZUŠ se řídí závaznými učebními plány a osnovami Ministerstva školství. Jejich dodržování je přísně kontrolováno Českou školní inspekcí. Hlavním úkolem základní umělecké školy je především vychovávat budoucí amatérské hudebníky.

8Základní škola Velké Němčice, okres Břeclav

4.5
★★★★★
★★★★★
(8)
Školní 105, Velké Němčice Bezdlužná

Základní škola ve Velkých Němčicích má kapacitu 510 žáků. Mezi služby, které základní škola poskytuje patří školní družina, školní jídelna a mnoho zájmových kroužků, jako například keramika a taneční kroužek.

9Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav,…

3.5
★★★★★
★★★★★
(18)
nábř. Komenského…, Břeclav Bezdlužná

Provozujeme střední průmyslovou školu a obchodní akademii. Nabízíme 4leté obory (strojírenství, elektrotechnika,provoz a ekonomika dopravy,mechanik elektrotechnik), dále 3leté obory (elektromechanik pro zařízení a přístroje, kadeřník, strojní mechanik, obráběč kovů, klempíř, elektrikář - silnoproud…

10Aneta Markovičová, DiS.

Aneta Markovičová, DiS., se sídlem U Vodojemu 1252/15, 693 01, Hustopeče, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti…


Sportovní kurzy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Sportovní kurzy v lokalitě Břeclav – detailní popis

Sport má blahodárné účinky nejen na naši fyzickou kondici, ale i na náš psychický stav. Ať už chcete nabrat svalovou hmotu, zformovat postavu, zhubnout nebo si jen aktivně odpočinout, najděte si sportovní kurz, který bude odpovídat vašim potřebám a hlavně který vás bude bavit.

Tipy, jak si vybrat sportovní kurz podle svých zájmů a potřeb

Určete si svůj cíl

Předtím, než se rozhodnete pro konkrétní sportovní kurz, uvědomte si, co od něj očekáváte. Chcete zlepšit svou kondici, posílit svaly, zhubnout, naučit se novou dovednost nebo se jen pobavit a odreagovat? Podle toho si můžete vybrat sportovní kurz, který bude odpovídat vašemu cíli. 

  • Pokud chcete zlepšit svou kondici a spálit kalorie, zkuste např. kurz jógy, pilates nebo běhu.
  • Pokud chcete posílit svaly a zvýšit svou sílu, zkuste např. kurz posilování nebo crossfitu.
  • Pokud se chcete naučit novou dovednost a zažít adrenalin, zkuste např. kurz potápění, lezení nebo parašutismu.
  • Pokud se chcete jen pobavit a odreagovat se, zkuste např. kurz tance nebo zumby.

Zvolte si vhodnou úroveň

Sportovní kurz by měl být přizpůsoben vaší úrovni a vašem schopnostem. Jste začátečník? Pak vyhledejte kurz pro začátečníky, kde se naučíte základy daného sportu a budete mít dostatek času na procvičení a opravu chyb. Jste pokročilý? Pak vyhledejte kurz pro pokročilé, kde se budete zdokonalovat v technice daného sportu a budete mít možnost vyzkoušet si nové výzvy a situace. 

Zkontrolujte kvalitu instruktora

Instruktor je klíčovou osobou každého sportovního kurzu. Na něm závisí nejen vaše bezpečnost, ale i vaše spokojenost a pokrok. Před objednáním kurzu si zkontrolujte, jakou má kvalifikaci. Instruktor musí mít pro daný sport platnou licenci nebo certifikát

Porovnejte cenu a podmínky

Sportovních kurzů existuje široká škála. Odlišují se nejen obsahem a kvalitou, ale i cenou a podmínkami. Vždy si porovnejte různé nabídky a vyberte si tu nejvýhodnější pro vás. 

Využijte doporučení a recenze

Nejste si jisti svým výběrem? Něco se vám na kurzu nezdá? Pak se obraťte na účastníky kurzu, kteří už ho absolvovali. Zkuste se také zeptat přátel a známých, jestli nemají s daným kurzem zkušenosti. Další možností je hledat recenze na daný kurz na internetu nebo na sociálních sítí.