Půjčovny sportovního vybavení – Kroměříž

Vyrážíte za sportem, ale nechce se vám investovat do vlastního sportovního vybavení? Pak využijte služby půjčoven sportovního vybavení, které nabízejí širokou škálu vybavení pro letní i zimní sporty. Přehled sportovních půjčoven v lokalitě Kroměříž.

1–10 firem z 19 nalezených Filtry

1RUSAVA SKI, s.r.o.- SKI AREÁL RUSAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(185)
Kroměřížská 16, Hulín Bezdlužná

Lyžařské vleky s přepravní kapacitou je 1200 osob za hodinu. Nabízíme lyžařskou školu a půjčovnu lyží a snowboardů. Zajišťujeme každodenní večerní lyžování.

2Mgr. Jaroslav Janoušek - CK SKISPORT1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(4)
Jabloňová 4244, Kroměříž
Otevřeno do 18:30

Zimní i letní aktivní dovolená, lyžování v Rakousku, Itálii a Francii a turistiku pěší i na kole. Nabízíme lyžování v největší lyžařské oblasti Rakouska – Zillertal aréně.

3CORTIS, s.r.o.

Masarykova 655/19, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem elektrokol. Ty si u nás můžete vyzkoušet popřípadě zapůjčit. Všechna elektrokola také servisujeme.

4Janota Miroslav- Ski servis (Kroměříž)1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Brigádnická 489, Zlín - Malenovice
Otevřeno do 18:00

V naší nabídce je prodej použitého a nové zboží jako jsou lyže, běžky, snowboardy, lyžáky, lyžařské hole, brýle, helmy, rukavice. Taktéž zajišťujeme kompletní servis lyží a snowboardů a provozujeme půjčovnu lyží a snowboardů.

5Horák Ondřej- PADDLEWALK.CZ1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
17.Listopadu 137, Morkovice-Slížany Bezdlužná

Půjčujeme paddleboardy a organizujeme vyhlídkové trasy přes Baťův kanál.

6Contours - Fitness pro ženy - Kroměříž

Riegrovo náměstí…, Kroměříž
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Contours - Fitness pro ženy, se sídlem Riegrovo náměstí 144/43, 767 01, Kroměříž, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 70934, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

7Malá cestovatelka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Těšnovice 15, Kroměříž

Malá cestovatelka, se sídlem Těšnovice 15, 767 01, Kroměříž, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2018. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

8TrueSport, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Osvobození 1378, Holešov Bezdlužná

TrueSport, s.r.o., se sídlem Osvobození 1378, 769 01, Holešov, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 164753, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: výroba, obchod a služby…

9Sportfun

Prusinovského 203/3, Kroměříž
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Sportfun, se sídlem Prusinovského 203/3, 767 01, Kroměříž, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 69804, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1996. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené…

10Sportcentrum Paráda

4.4
★★★★★
★★★★★
(239)
Tovačovského 3250…, Kroměříž
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Sportcentrum Paráda, se sídlem Tovačovského 3250/22a, 767 01, Kroměříž, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 43762, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2003. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…


Půjčovny sportovního vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Půjčovny sportovního vybavení v lokalitě Kroměříž – detailní popis

Služby půjčoven sportovního vybavení využívají nejčastěji lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Dále to jsou rodiny s dětmi, jelikož děti rychle rostou a potřebují častější obměnu vybavení. Sportovní půjčovny tak nabízejí sportovní vybavení pro děti všech věkových kategorií. Půjčovny využívají také zapomnětlivci, kteří doma zapomenou své vybavení nebo jeho část. V neposlední řadě to jsou lidé, kteří uvažují nad pořízením nějakého konkrétního vybavení, ale nejdříve si ho chtějí vyzkoušet. 

Co si lze půjčit v letní půjčovně? 

Letní sportovní vybavení

  • Treková, horská, městská kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Inline brusle
  • Dětské vozíky
  • A další

Co si lze půjčit v zimní půjčovně?

Zimní sportovní vybavení

  • Sjezdové lyže
  • Snowboardy
  • Běžecké lyže
  • Sněžnice
  • Lední brusle
  • Snowbike (sněžné kolo do zimních podmínek)
  • A další

Půjčovnu sportovního vybavení najdete v každém sportovním středisku. Součástí půjčoven sportovního vybavení bývá servis sportovního vybavení. Před každým zapůjčením by sportovní vybavení mělo být servisováno. 

Ceník půjčoven 

Cena za půjčení sportovního vybavení se odvíjí od druhu zapůjčeného vybavení, počtu dnů zapůjčení a sezóny.