Půjčovny sportovního vybavení – Morava

Vyrážíte za sportem, ale nechce se vám investovat do vlastního sportovního vybavení? Pak využijte služby půjčoven sportovního vybavení, které nabízejí širokou škálu vybavení pro letní i zimní sporty. Přehled sportovních půjčoven v lokalitě Morava.

1–10 firem z 714 nalezených Filtry

1Pošík Ladislav - jízdní kola

4.9
★★★★★
★★★★★
(23)
Podolská 88, Hradec nad Moravicí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol, horských kol, elektrokol i silničních kol, koloběžek a elektrokoloběžek především značek Author, Scott a CTM včetně cyklistického příslušenství. Nabízíme celou řadu sortimentu a cyklistických potřeb, přileb a sportovního oblečení značek CRAFT,…

2Fitness Life, s.r.o.1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
U podjezdu 84/16, Olomouc Bezdlužná

Poskytujeme prodej, opravy a servis všech posilovacích aparátů po celé ČR. Opravy rotopedů, opravy eliptických trenažérů, opravy běžících pásů, opravy posilovacích věží. Nabídku strojů naleznete na www.fitness-olomouc.cz.

4D.I.S., spol. s r.o.

3.8
★★★★★
★★★★★
(4)
Křižíkova 3009/72a, Brno-Královo Pole

Společnost D.I.S., spol. s r.o. patří k nejvýznamnějším středně velkým stavebním firmám v České republice. Byla založena v roce 1992 bývalými pracovníky Dopravních staveb Olomouc, jedné z největších stavebních společností v tehdejším Československu. Díky jejich dlouholetým zkušenostem v dopravním a…

5Chamber s.r.o.2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Svitavská 872/23, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Chamber s.r.o. - Internetový prodej vybavení nejen pro školy a školská zařízení. Nabízíme školní nábytek, školní pomůcky, školní tiskoviny, učebnice, široký sortiment diplomů, výtvarné potřeby, hračky, hry, tiskárny a mnoho dalších školních, výtvarných a sportovních potřeb. Vyrábíme také razítka a…

6ADOSA a.s.- Actisport4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(142)
Brechtova 27/7, Brno-Lesná Bezdlužná

Specializovaná prodejna pro lyže, lyžáky, snowboardy a veškeré vybavení. Součástí je půjčovna, ski servis a bazar. Zastupujeme značky Atomic, Blizzard, Elan, Fischer, Salomon, Dalbello, Lange, Nordica, Colmar, Rossignol a Völkl.

7Sportarena s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(425)
Hrnčířská 813/23, Brno-Veveří Bezdlužná

Půjčovna sjezdových lyží i střešních boxů.

8Kaňová Iva - WINDBAZAR

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hlavní 392/35, Brno Bezdlužná

Provoz půjčovny lyží a snowboardů. Nabízíme snowboardy značky Nano, boty, vázání, testovací i starší lyže. Půjčovna a servis lyžařského a snowboardového vybavení WINDBAZAR.

9PPZ s.r.o.

Půjčujeme nářadí pro zahrádkáře, kutily i profesionální nářadí včetně vybavení stavebním firmám,půjčovna lyží a servis lyží.Montáže a seřízení všech typů a značek lyžařských bezpečnostních vázání za pomoci originálních šablon a speciálních nástrojů. Posuny, opravy a demontáže vázání.

10PIKHARTSPORTSERVIS s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Mečířova 2381/45, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Nabízíme jednak kompletní systémy sportovních podlah firem HARO a Weitzer Parkett, ale i běžně používané skladby sportovních podlah. Provádíme renovace a drobné úpravy podlah, broušení, lakování a lajnování, jak vnitřních, tak venkovních hřišt. Samozřejmě Vám navrhneme sportovní podlahu přímo pro…


Půjčovny sportovního vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Půjčovny sportovního vybavení v lokalitě Morava – detailní popis

Služby půjčoven sportovního vybavení využívají nejčastěji lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Dále to jsou rodiny s dětmi, jelikož děti rychle rostou a potřebují častější obměnu vybavení. Sportovní půjčovny tak nabízejí sportovní vybavení pro děti všech věkových kategorií. Půjčovny využívají také zapomnětlivci, kteří doma zapomenou své vybavení nebo jeho část. V neposlední řadě to jsou lidé, kteří uvažují nad pořízením nějakého konkrétního vybavení, ale nejdříve si ho chtějí vyzkoušet. 

Co si lze půjčit v letní půjčovně? 

Letní sportovní vybavení

  • Treková, horská, městská kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Inline brusle
  • Dětské vozíky
  • A další

Co si lze půjčit v zimní půjčovně?

Zimní sportovní vybavení

  • Sjezdové lyže
  • Snowboardy
  • Běžecké lyže
  • Sněžnice
  • Lední brusle
  • Snowbike (sněžné kolo do zimních podmínek)
  • A další

Půjčovnu sportovního vybavení najdete v každém sportovním středisku. Součástí půjčoven sportovního vybavení bývá servis sportovního vybavení. Před každým zapůjčením by sportovní vybavení mělo být servisováno. 

Ceník půjčoven 

Cena za půjčení sportovního vybavení se odvíjí od druhu zapůjčeného vybavení, počtu dnů zapůjčení a sezóny.