Půjčovna lodí, pronájem člunů – Morava

Chcete si zpestřit vaši dovolenou u vody? Pak zavítejte do půjčovny lodí a půjčte si motorový člun, pramici nebo vodní skútr. Malá plavidla můžete řídit bez jakéhokoliv oprávnění či zkoušek. Přehled půjčoven lodí v lokalitě Morava.

1–10 firem z 62 nalezených Filtry

1Musil Zbyněk - LODĚ MUSIL

4.6
★★★★★
★★★★★
(15)
Vodařská 516/3, Brno-Horní Heršpice Bezdlužná

Prodáváme, servisujeme a diagnostikujeme lodě, vodní skútry a přepravníky. Možnost využití zazimování lodí. Nabízíme kompletní servis lodních motorů, prodej náhradních dílů, poradenství, prodej vodních skůtrů, přepravu lodí v rámci České republiky i do zahraničí, prodej přívěsů pro přepravu lodí a…

2Vodní doprava s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(322)
Rybářská 1228, Strážnice Bezdlužná

Půjčovna motorových člunů a kánoí. Pořádání vyhlídkových plaveb na Baťově kanále - školních výletů, výukových a firemních akcí, oslav, pracovních porad dle požadavků zákazníků. Zajištění průvodce po Strážnici a okolí, degustace vín, posezení.

3Czech YACHT1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Velkomoravská 4036…, Hodonín
Otevřeno do 22:00
Bezdlužná

Czech YACHT působí v oblasti charteru již od roku 2001. Nabízíme možnost pronájmu lodí na moři a kanálech po celém světě. Vyberte si z naší široké nabídky různých druhů lodí a vydejte se na svoji vysněnou dovolenou co nejdříve. Zajišťujeme také různé kurzy pro zkušené kapitány či úplné…

4APN Solutions s.r.o. - půjčovna dodávek

4.7
★★★★★
★★★★★
(78)
Vodařská 516/3, Brno-Horní Heršpice
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Naše půjčovna dodávek Brno, působí v Brně a okolí. Již několik let v Brně půjčujeme dodávky, minibusy a užitkové vozy do 3,5 tuny. Půjčovna dodávek Brno pomáhá různým lidem a firmám v důležitých situacích, například při stěhování či převozu zboží a podobně. Pokud potřebujete maximální spolehlivost…

6L-Yacht s.r.o.1 pobočka

Provozování dovolených na lodi, jachtách včetně kapitánských zkoušek, firemní akce na Brněnské přehradě, prázdninová flotilová plavba s dětmi i bez nich.

7VODÁK sport, s.r.o.5 poboček

4.7
★★★★★
★★★★★
(101)
Bratislavská 215/31, Brno
Otevřeno do 18:00

Speciálka na lodě a běžky. Chystáte se na vodu a nemáte patřičné vybavení? NAVŠTIVTE NÁS! Jsme půjčovna, prodejna, opravna a bazar vodáckých potřeb. U nás zakoupíte kanoe, kajaky, rafty, pádla, vesty, pumpy, neopreny. V zimě si u nás můžete zakoupit nebo zapůjčit běžky.

8Centrum volného času Hustopeče, příspěvková organizace

Provozujeme centrum s nabídkou volnočasových aktivit pro děti, mládež i dospělé. V areálu jsou k dispozici betonové stoly na tenis, skateboard park, ohniště a další. Organizujeme rekreační pobyty, tábory a soustředění zájmových skupin.

9Nika Yacht s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
T.G. Masaryka 1280, Zlín
Otevřeno do 14:00
Bezdlužná

Jsme mladá dynamická společnost se zaměřením na námořní jachting a pronájem lodí. Spolupracujeme se spolehlivými zahraničními partnery a všichni naši pracovníci jsou řádně proškolení. Nabízíme plachetnice a říční lodě.

10Bonitreal s.r.o- Vodák-sport-Olomouc.cz1 pobočka

4.9
★★★★★
★★★★★
(26)
Jiráskova 508/15, Olomouc - Hodolany
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Půjčovna, prodejna, opravna a bazar vodáckých potřeb. U nás zakoupíte kanoe, kajaky, rafty, pádla, vesty, pumpy, neopreny. V zimě si u nás můžete zakoupit nebo zapůjčit běžky.


Půjčovna lodí, pronájem člunů – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Půjčovna lodí, pronájem člunů v lokalitě Morava – detailní popis

Půjčovny plavidel nabízejí širokou škálu plavidel, které si lze půjčit. Na některá plavidla však půjčovny vyžadují lodní řidičák. Např. na půjčení obytné plachetnice je nutné mít průkaz vůdce malého plavidla. 

Na která plavidla není potřeba průkaz vůdce malého plavidla či rekreačního plavidla? 

Bez průkazu je možné řídit všechna malá plavidla s celkovou hmotností včetně povoleného zatížení nižší než 1000 kg, výkonem motoru do 4 kW a plochou plachet do 12 m2. Tato plavidla se označují jako vybraná malá plavidla. 

Plavidla, která nemají motorový pohon může řídit každý bez omezení věku. Plavidla s motorovým pohonem mohou řídit pouze osoby starší 15 let.

I když na plavidlo není potřeba žádný průkaz, je však nutné znát ovládání lodi a pravidla plavebního provozu. Některé půjčovny nabízejí na některá plavidla krátký zácvik. 

Co si lze půjčit v půjčovně plavidel?

  • Plachetnice
  • Motorové jachty
  • Katamarány
  • Motorové lodě
  • Motorové čluny
  • Rybářské pramice
  • Vodní skútry
  • Šlapadla 
  • Paddleboardy
  • Wakeboardy
  • Flyboardy
  • Hoverboardy
  • Jetpacky 
  • A další