Potřeby a vybavení pro bojové sporty – Jihomoravský kraj

Vybíráte vybavení pro svůj oblíbený bojový sport? Pak myslete na kvalitu tohoto vybavení. Správné vybavení vám pomůže trénovat efektivně, minimalizovat riziko zranění a dosáhnout vašich cílů. Prodejci potřeb pro bojové sporty v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–2 firem z 2 nalezených Filtry

1H sport spol. s r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Nováčkova 418/11, Brno-Husovice Bezdlužná

Nabídka sportovních potřeby, vybavení pro fitness, cyklistiku či bojové sporty. Posilovací stroje, činky, rotopedy, běžecké pásy, crossové trenažery, steppery, trampolíny, kotouče, tejpy, osobní váhy Tanita, měřič.

2Taurus Club z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Cejl 494/25, Brno Bezdlužná

Zaměřujeme se na prodej vybavení a oblečení pro bojové sporty, fitness pomůcek, sportovních potřeb, činek, sportovní výživy, posilovacích strojů, elektroniky a oblečení.


Potřeby a vybavení pro bojové sporty – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Potřeby a vybavení pro bojové sporty v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Bojové sporty jsou populární formou cvičení a sebeobrany, která zahrnuje různé disciplíny, jako je box, karate, judo, MMA a mnoho dalších. Pro ty, kteří se věnují bojovým sportům, je klíčové mít správné potřeby a vybavení, abyste mohli trénovat efektivně a zároveň chránit své tělo.

Důležité potřeby a vybavení pro bojové sporty

  • Boxerské rukavice – pro boxery jsou boxerské rukavice zcela nezbytné. Rukavice chrání vaše ruce před zraněním při úderech a umožňují vám dostatečnou oporu a polstrování při tréninku nebo zápase. Existují různé typy rukavic v závislosti na vaší disciplíně a osobních preferencích.
  • Bandáže – jsou elastické obvazy, které se nosí pod boxerskými rukavicemi. Pomáhají stabilizovat zápěstí a chránit klouby a kosti před přílišným namáháním. Bandáže také absorbují pot a pomáhají zabránit vzniku puchýřů na rukou.
  • Ochranné helmy – při tréninku bojových sportů, jako je MMA, box nebo taekwondo, může být nošení ochranné helmy povinné. Helma chrání hlavu a obličej před úrazy a zraněními, jako jsou otřesy mozku, odřeniny nebo zlomeniny kostí.
  • Chrániče zubů – jsou důležité pro ochranu zubů, čelistí a rtů před úrazy. Během kontaktu s protivníkem nebo při pádech mohou chrániče zubů minimalizovat riziko zlomenin, ztráty zubů nebo poranění měkkých tkání ústní dutiny.
  • Ochranné podložky a plastron – pro sporty, které zahrnují kopance, jako je karate nebo taekwondo, jsou ochranné podložky a plastrony nezbytné. Tyto polstrování chrání hrudník, břicho, stehna a další citlivé oblasti před tvrdými údery a zabraňují vážným zraněním.
  • Chrániče nártních kloubů a nártů – při bojových sportech, které zahrnují skoky, pohyby a rychlé změny směru, jsou chrániče nártních kloubů a nártů klíčové pro prevenci zranění. Tyto chrániče poskytují dodatečnou podporu a stabilizaci kloubů a zároveň tlumí nárazy.
  • Boxovací pytle – jsou skvělým nástrojem pro zlepšení techniky a síly úderů. Používají se při tréninku různých bojových sportů a umožňují sportovcům procvičovat různé kombinace úderů a kopů.
  • Sportovní oblečení a obuv – správné oblečení a obuv jsou důležité pro pohodlí a volnost pohybu během tréninku. Mnoho bojových sportů má specifické požadavky na oblečení, jako jsou kimona pro judo. Kvalitní sportovní obuv s dostatečnou podporou nohou je také nezbytná.