Plavání a plavecké potřeby – Prostějov

Plavecké pomůcky pro děti jsou nejen pomocníkem při plavání, ale i důležitým bezpečnostním prvkem. Pokud zrovna vybíráte plavecké pomůcky, řiďte se věkem a hmotností vašeho dítěte. Přehled prodejen s plaveckými potřebami v lokalitě Prostějov.

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Plavecký klub Chobotnička s.r.o.2 pobočky

3.8
★★★★★
★★★★★
(11)
Letecká 8, Prostějov Bezdlužná

Pořádání kurzů plavání kojenců a batolat. Dále výuka plavání dětí od dvou měsíců do sedmi let. Nabídky natočení videozáznamu pod i nad hladinou. Možnost individuálních akcí. Pronájem prostor s i bez bazénu pro pořádání dětských oslav a narozenin.

2SNOWFOX, s.r.o.

SNOWFOX, s.r.o., se sídlem sídl. Svobody 3575/76, 796 01, Prostějov, v okrese Prostějov a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 72641, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

3Tělocvičná jednota Sokol Stařechovice

Zajišťujeme sportovní činnosti i akce pro cvičence všech věkových kategorií. Dále provozujeme oddíly fotbalu, florbalu, stolního tenisu, lehké atletiky, sportovní gymnastiky či plavání.

4Cigrová Veronika

Nabízíme kurzy plavání. Pouze 6 dětí/1 trenér - individuální přístup ke každému dítěti dle jeho plaveckých dovedností. Vhodné pro začátečníky i pokročilé. Příprava na školní plavání. Cílem našich kurzů je radost z vody, zábavnou formou výuka plavání.Odbourání strachu z vody. Rozvoj…

5Rašková Hana, Mgr. (pobočka Prostějov)3 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
Netušilova 1623/1 , Prostějov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Zabývám se výrobou plavek na zakázku. Nabízím dámské, pánské a dětské plavky a dětské a dámské fitness oblečení, velký výběr dezénů, kombinace a výměnu jednotlivých dílů plavek.


Plavání a plavecké potřeby – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Plavání a plavecké potřeby v lokalitě Prostějov – detailní popis

Plavecké pomůcky pro děti jsou nezbytným vybavením pro ty děti, kteří ještě neumějí samy plavat. Jsou skvělým pomocníkem, který je při plavání pomůže nadnést.

Plavecké pomůcky používají děti od narození přes batolata až po větší děti. Některé děti se mohou naučit plavat už ve třech nebo ve čtyřech letech, pokud je rodiče učí a často navštěvují bazén. Jiné děti se naučí plavat až ve školce či škole, kdy v rámci výuky navštěvují plavecký kurz.  

Plavecké pomůcky pro děti 

Plaveckých pomůcek existuje mnoho druhů. Každému dítěti však může vyhovovat jiný druh, nebo kombinace dvou druhů. Při výběru se vždy řiďte doporučeným věkem a hmotností dítěte. 

  • Plavecký pás – je jednou z nejoblíbenějších pomůcek, která pomáhá nadnášet střed těla. Je vhodný i pro nejmenší děti. Plavecký pás se vyrábí ze zdravotně nezávadné EVA pěny. Skládá se z posuvného popruhu a dílků, které je možné odebrat nebo vrátit zpět, a to podle váhy dítěte. 
  • Nadlehčovací rukávky – nadlehčují horní část těla. Prodávají se ve 3 typech. Pěnové z EVA pěny, které není třeba nafukovat. Klasické nafukovací rukávky a plavecké rukávky Aqua Sphere z nadlehčovací pěny. 
  • Plovací vesta – vyrábí se z měkkého a pružného neoprenu. Děti nejen nadnáší, ale chrání je i před chladem z vody a nebezpečným UV zářením. 
  • Plováček – děti nadnáší a nijak je neomezuje v pohybu. Vyrábí se z plavkoviny, která rychle schne a navíc je na těle příjemná. Na trhu jsou k dostání s různou délkou rukávů a nohavic. Jejich velkou výhodou je ochrana proti UV záření.