Plavání a plavecké potřeby – Ostrava - město

Plavecké pomůcky pro děti jsou nejen pomocníkem při plavání, ale i důležitým bezpečnostním prvkem. Pokud zrovna vybíráte plavecké pomůcky, řiďte se věkem a hmotností vašeho dítěte. Přehled prodejen s plaveckými potřebami v lokalitě Ostrava - město.

1–10 firem z 11 nalezených Filtry

1BABY CLUB CHOBOTNIČKA-PLAVÁNÍ KOJENCŮ

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Dvorní 766, Ostrava, Poruba Bezdlužná

Dětský klub nabízí animační programy s výukou plavání, pobyty pro děti i v zahraničí (Chorvatsko), jarní a letní tábory pro předškolní a školní děti. Dále také kurzy plavání pro kojence, batolata a děti.

2Střední škola prof. Zdeňka Matějčka, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace -…1 pobočka

3.7
★★★★★
★★★★★
(10)
17. listopadu 1123…, Ostrava Bezdlužná

Provozujeme činnost krytého bazénu v Ostravě. Nabízíme sportovní aktivity pro mládež-je zde plavecký oddíl pro děti a mládež, učíme plavet děti od 4 let. Plavci jsou vedeni pod profesionálním výcvikem zkušených trenérů.

3Plavecký klub Bonifác

Plavecký klub Bonifác, se sídlem Maďarská 1463/11, 708 00, Ostrava-Poruba, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2007. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v…

4CRABÍK, dětský klub, z.ú.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Vřesinská 2382/166, Ostrava-Poruba Bezdlužná

CRABÍK, dětský klub, z.ú., se sídlem Vřesinská 2382/166, 708 00, Ostrava-Poruba, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. U 321, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Ústav. Založení v roce 2019. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

5HOP-A-CAK OSTRAVA

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Stadická 1313/11, Ostrava-Hrabůvka Bezdlužná

HOP-A-CAK OSTRAVA, se sídlem Stadická 1313/11, 700 30, Ostrava-Hrabůvka, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 8344, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových…

6Plavecká školička Daniely Klímové1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Tyršova 1250/6, Ostrava-Moravská…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Plavecká školička Daniely Klímové, se sídlem Tyršova 1250/6, 702 00, Ostrava-Moravská Ostrava, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1998. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené…

7Plavecká školička Daniely Klímové (pobočka Ostrava-Poruba)1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Gen. Sochora 1378/10, Ostrava-Poruba
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Plavecká školička Daniely Klímové, se sídlem Gen. Sochora 1378/10, 708 00, Ostrava-Poruba, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1998. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

9Baby centrum Delfínek

Závodní 2885/86, Ostrava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme kurzy plavání.

10Pomajbíková Lucie - Luciánci

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Na Hrázkách 1497, Šenov Bezdlužná

Organizujeme plavání kojenců/miminek v domácím prostředí i větších bazénech.


Plavání a plavecké potřeby – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Ostrava - město


Plavání a plavecké potřeby v lokalitě Ostrava - město – detailní popis

Plavecké pomůcky pro děti jsou nezbytným vybavením pro ty děti, kteří ještě neumějí samy plavat. Jsou skvělým pomocníkem, který je při plavání pomůže nadnést.

Plavecké pomůcky používají děti od narození přes batolata až po větší děti. Některé děti se mohou naučit plavat už ve třech nebo ve čtyřech letech, pokud je rodiče učí a často navštěvují bazén. Jiné děti se naučí plavat až ve školce či škole, kdy v rámci výuky navštěvují plavecký kurz.  

Plavecké pomůcky pro děti 

Plaveckých pomůcek existuje mnoho druhů. Každému dítěti však může vyhovovat jiný druh, nebo kombinace dvou druhů. Při výběru se vždy řiďte doporučeným věkem a hmotností dítěte. 

  • Plavecký pás – je jednou z nejoblíbenějších pomůcek, která pomáhá nadnášet střed těla. Je vhodný i pro nejmenší děti. Plavecký pás se vyrábí ze zdravotně nezávadné EVA pěny. Skládá se z posuvného popruhu a dílků, které je možné odebrat nebo vrátit zpět, a to podle váhy dítěte. 
  • Nadlehčovací rukávky – nadlehčují horní část těla. Prodávají se ve 3 typech. Pěnové z EVA pěny, které není třeba nafukovat. Klasické nafukovací rukávky a plavecké rukávky Aqua Sphere z nadlehčovací pěny. 
  • Plovací vesta – vyrábí se z měkkého a pružného neoprenu. Děti nejen nadnáší, ale chrání je i před chladem z vody a nebezpečným UV zářením. 
  • Plováček – děti nadnáší a nijak je neomezuje v pohybu. Vyrábí se z plavkoviny, která rychle schne a navíc je na těle příjemná. Na trhu jsou k dostání s různou délkou rukávů a nohavic. Jejich velkou výhodou je ochrana proti UV záření.