Lyžařské, snowboardové potřeby a vybavení – Morava

Vybíráte nové lyže nebo snowboard? Abyste nešlápli vedle, nejdříve si zodpovězte tyto základní otázky. Jak dobře umím jezdit? V jakém terénu budu jezdit? Záleží mi na designu? Prodejny s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Morava.

1–10 firem z 178 nalezených Filtry

1SNOWBOARD ZEZULA s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(476)
Palackého třída…, Brno-Královo Pole
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Přední specializovaný snowboard i skate shop v ČR. Najdete u nás vše pro snowboarding, longboard, wakeboard. Dále nabízíme oblečení, skate boty, batohy, doplňky. Vše máme skladem v kamenné prodejně a doručíme do dvou dnů. Poskytujeme slevy a výhody držitelům naších zákaznických karet. Nabízíme…

2BARNEX, s.r.o.3 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(212)
Kaštanová 476/70b, Brno Bezdlužná

Nabízíme prodej lyží, snowboardů, běžek a doplňků ROSSIGNOL, ELAN, NORDICA, DALBELLO, LANGE, ALPINA, LEKI, CASCO, DAINESE, SWANS, REUSCH, VAGUS, OAKLEY, MEATFLY a testování lyží. Vedeme horská, sjezdová a trekingová kola SUPERIOR, MONGOOSE, SCHWINN, HARO, BELL, 661, NORTHWAVE, inline kolečkové…

3ADOSA a.s.- Actisport4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(142)
Brechtova 27/7, Brno-Lesná Bezdlužná

Specializovaná prodejna pro lyže, lyžáky, snowboardy a veškeré vybavení. Součástí je půjčovna, ski servis a bazar. Zastupujeme značky Atomic, Blizzard, Elan, Fischer, Salomon, Dalbello, Lange, Nordica, Colmar, Rossignol a Völkl.

4Kaňová Iva - WINDBAZAR

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Hlavní 392/35, Brno Bezdlužná

Provoz půjčovny lyží a snowboardů. Nabízíme snowboardy značky Nano, boty, vázání, testovací i starší lyže. Půjčovna a servis lyžařského a snowboardového vybavení WINDBAZAR.

5PPZ s.r.o.

Půjčujeme nářadí pro zahrádkáře, kutily i profesionální nářadí včetně vybavení stavebním firmám,půjčovna lyží a servis lyží.Montáže a seřízení všech typů a značek lyžařských bezpečnostních vázání za pomoci originálních šablon a speciálních nástrojů. Posuny, opravy a demontáže vázání.

7FORNAX, spol. s r.o. - zavazadla2 pobočky

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
Veselská 1354, Strážnice Bezdlužná

Prodáváme batohy, lyžařské návleky, obaly na rybářské pruty, sportovní i chladící tašky a další zavazadla.

8Vacek Dalibor

4.0
★★★★★
★★★★★
(70)
Antonínská 554/7, Brno-Veveří Bezdlužná

Bazar lyží. Vykupujeme a prodáváme carvingové lyže, lyžáky, lyžařské hole, brýle, snowboardy, běžky, brusle, dětské, pánské i dámské. Atomic, Blizzard, Elan, Rossignoll, Volkl, Head, Tecnica, nové - výprodejové i použité zboží.

9SPORTS SHOP JRK, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(2)
K. H. Máchy 1242/14, Blansko
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj.Naším oborem je…

10MISSIVA, spol. s r.o.- E-lyze.cz

4.6
★★★★★
★★★★★
(1)
Střední 595/26, Brno Bezdlužná

Provozujeme obchod s lyžemi a vybavením na lyže. Pánské, dámské lyže značek Blizzard, Elan, Fischer a další. Dále pak prodáváme snowboardové vybavení a snowboardy.


Lyžařské, snowboardové potřeby a vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Lyžařské, snowboardové potřeby a vybavení v lokalitě Morava – detailní popis

Výběr těch správných lyží není jednoduchý. Aby se vám opravdu krásně a komfortně lyžovalo, chce to věnovat trochu času a energie do jejich hledání. 

Sjezdové lyže vybírejte vždy pro vaši úroveň. Pokud jste lyžař začátečník, nejvíce vám budou vyhovovat měkčí lyže. Pro středně pokročilé lyžaře jsou zase vhodné tvrdší lyže. Jste zkušený lyžař, pro kterého lyžování není pouhou rekreační záležitostí? Pak jsou pro vás ideální tvrdé sportovní lyže. Pro závodní lyžaře jsou určeny závodní lyže, které jsou velmi tvrdé.  

Dále si položte otázku, kde budete lyžovat. Jezdíte pouze na upravených sjezdovkách? Nebo občas vyrazíte i mimo sjezdovku? 

Dalším důležitým parametrem je správná délka lyží. Univerzální délka lyží je mezi vaší bradou a nosem. Vždy ale mějte na paměti, že kratší lyže se sice lépe ovládají, zato jsou méně stabilnějších ve vyšších rychlostech. 

Typy sjezdových lyží

  • All-aroundnejuniverzálnější lyže určené na upravené sjezdovky. Vyrábějí se pro všechny druhy lyžařů od začátečníků až po sportovní jezdce. 
  • All-mountain – univerzální lyže, které jsou vhodné jak na upravené, tak i neupravené sjezdovky. Vyrábějí se pro začátečníky, pokročilé i sportovní lyžaře.
  • Slalomky – sportovní lyže určené pro krátké carvingové oblouky. Jsou ideální pro sportovní a závodní lyžaře. Nejlepších jízdních vlastností dosahují na rovných a upravených sjezdovkách při rychlé jízdě. 
  • Obřačky – sportovní lyže pro střední a dlouhé oblouky ve vysokých rychlostech. Stejně jako slalomky jsou vhodné pro sportovní a závodní lyžaře. 
  • Freeride – jsou lyže, které jsou určeny pro jízdu v hlubokém sněhu a mimo sjezdovky.
  • Freestyle – speciálně vyrobené pro triky na lyžích ve snowparcích.