Lyžařské areály – Jihomoravský kraj

Chystáte se na dovolenou na lyžích a vybíráte ten pravý ski areál pro vás? České hory disponují stovkami lyžařských středisek, přičemž každé nabízí jiné služby a je vhodný pro jiný typ lyžařů. Přehled lyžařských areálů v lokalitě Jihomoravský kraj.

1–9 firem z 9 nalezených Filtry

1CK SPORT BRNO SKI, s.r.o.

3.3
★★★★★
★★★★★
(1)
Gorkého 51, Brno
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Cestovní kancelář s nabídkou zájezdů do lyžařských středisek, pobytové zájezdy na ostrově RAB, zimní zájezdy ISCHGL-SAMNAUN, poznávací zajezdy Mexico, Belize, Gvatemal.

3Fresco Travel s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
třída Kpt. Jaroše…, Brno - Černá pole
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Fresco Travel s.r.o. - Cestovní agentura. Nabízíme levné letenky do celého světa, které můžete objednat komfortně online. Pro Vaši cestu nabízíme také mnoho dalších cestovních služeb.

4Skiareál Hodonín u Kunštátu

4.6
★★★★★
★★★★★
(425)
Hodonín, Hodonín
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Skiareál Hodonín u Kunštátu, se sídlem Hodonín, 679 75, Hodonín, v okrese Blansko a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1993. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…

5Ski areál Nutrie1 pobočka

Býšovec, Smrček
Otevřeno do 21:00
Bezdlužná

Ski areál Nutrie, se sídlem Býšovec, 592 62, Smrček, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 4971, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1994. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

6Lyžařský areál U mlýna

4.4
★★★★★
★★★★★
(14)
Zbraslav, Zbraslav
Otevřeno od 15:30
Bezdlužná

Lyžařský areál U mlýna, se sídlem Zbraslav, 664 84, Zbraslav, v okrese Brno - venkov a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2098, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1…

7Tělocvičná jednota SOKOL Předkláštěří

4.1
★★★★★
★★★★★
(1)
Šikulova 1427, Předklášteří Bezdlužná

Zajišťujeme sportovní činnost pro cvičence všech věkových kategorií a provozujeme lyžařský areál.

8SKI CLUB KUNŠTÁT

4.6
★★★★★
★★★★★
(141)
Kunštát-Hluboké u…, Kunštát-Hluboké u… Bezdlužná

Provozujeme lyžařský areál.

9Ski park Filipov

4.4
★★★★★
★★★★★
(341)
tř. Masarykova 1034, Veselí nad Moravou Bezdlužná

Naším oborem je provoz lyžarského areálu.


Lyžařské areály – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Lyžařské areály v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

V České republice existují stovky lyžařských středisek od těch nejmenších s jedním vlekem až po ta největší a nejmodernější střediska s až 6 sedačkovými lanovkami a kabinkovými lanovkami. Opravdu velká střediska jako v Alpách tu však nenajdete. 

Jak vybrat ideální lyžařský areál? 

Každý lyžařský areál nabízí jiné služby a je vhodný pro jiný typ lyžařů. Pokud zrovna hledáte ideální lyžařské středisko pro vás, zaměřte se na typy vleků, které středisko nabízí – pomy, kotvy, sedačky či kabinkové lanovky. Nejpohodlnější jsou sedačky a kabinkové lanovky. Nejvíce si na nich odpočinete a jsou vhodné pro děti i začátečníky.

Vybírejte také podle obtížnosti sjezdovek. Modré sjezdovky jsou na sjezd nejlehčí a nejméně prudké. Jsou nejideálnější pro malé děti a jezdce začátečníky. Červené sjezdovky mají prudší kopce. Nejnáročnější jsou černé sjezdovky, které jsou vhodné pro velmi zkušené a profesionální jezdce.

Dále vybírejte také podle velikosti střediska. Pokud se chystáte na zimní dovolenou, tak vybírejte z těch větších středisek, které disponují několika sjezdovkami a nabízejí mnoho služeb. Jestli jste lyžař začátečník nebo jedete na hory s malými dětmi na jeden den, postačí vám menší středisko.

V neposlední řadě se zajímejte o služby, které lyžařské středisko nabízí. Budete potřebovat lyžařskou školu, půjčovnu lyžařského vybavení, servis lyžařského vybavení, občerstvení či parkování?

Největší lyžařské areály v České republice

  • Horský resort Dolní Morava
  • Ski & bike Špičák 
  • Skiareál Herlíkovice
  • Skiareál Harrachov
  • Skiareál Klínovec 
  • Skiareál Lipno
  • Skiareál Rokytnice nad Jizerou
  • Skiareál Špindlerův mlýn
  • Skiaréna Jizerky
  • Skiresort Černá hora – Pec