Lanová centra – Zlínský kraj

Nevíte, co podniknout o víkendu se svou rodinou nebo přáteli? A co vyrazit do lanového centra? Užijete si spoustu zábavy i adrenalinu. Lanová centra jsou určena jak pro děti, tak i dospělé. Přehled lanových center a parků v lokalitě Zlínský kraj.

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1Půlkrábek Michal - Lanové centrum2 pobočky

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Smraďavka 663, Buchlovice
Dnes už má zavřeno

Provoz lanového centra. Vstup na lanové centrum je od 125 cm. Aktivity v lanovém centru jsou možné pouze s instruktorem.

2EKOREGIONAL, s.r.o. - Lanáček

4.6
★★★★★
★★★★★
(914)
Manesova1916 , Otrokovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Dětské lanové centrum. Krásné místo pro trávení volných chvil s dětmi. Lanové centrum s 15 překážkami, pískoviště, průlezky, houpačka a skok z 13 metů (vhodné pro dospělé). Ping pong, trampolína. Bufet s občerstvením.

3Tomšů Rudolf- REKREAČNÍ STŘEDISKO TRNAVA

4.6
★★★★★
★★★★★
(205)
Trnava, Trnava u Zlína Bezdlužná

Rekreační středisko v Trnavě v provozu od roku 1982. Od roku 2008 v péči rodiny Tomšů. RS Trnava nabízí penzion, zrekonstruované obytné chaty, víceúčelové hřiště, relaxační centrum, lyžařský areál.

4MONTECO, spol. s r.o. - Penzion Slovácký dvůr2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1371)
Nádražní 1010, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Penzion pro 42 osob. Dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením i apartmány. Televize, Wi-Fi připojení, parkoviště u objektu. Možnost ubytování v chatkách či vlastních karavanech. Možnost rybaření.

5Dětské lanové centrum Pirátská zátoka

4.4
★★★★★
★★★★★
(78)
Pozlovice, Pozlovice Bezdlužná

Dětské lanové centrum Pirátská zátoka, se sídlem Pozlovice, 763 26, Pozlovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

6SKI CENTRUM KOHÚTKA, a.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(956)
Nový Hrozenkov 241, Nový Hrozenkov
Otevřeno do 16:00

SKI CENTRUM KOHÚTKA, a.s., se sídlem Nový Hrozenkov 241, 756 04, Nový Hrozenkov, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. B 17893, Městský soud v Praze. Právní forma Akciová společnost. Založení v roce 2004. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

7SPORT CENTRUM BAŤOV

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
tř. Tomáše Bati 1619, Otrokovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

SPORT CENTRUM BAŤOV, se sídlem tř. Tomáše Bati 1619, 765 02, Otrokovice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v…

8Občanské sdružení Lanové centrum PROUD (pobočka Zlín)2 pobočky

4.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Lukovská 112, Zlín Bezdlužná

Lanové centrum. Pořádáme firemní akce, tématické školní výlety, adaptační, vzdělávací programy, soutěže pro 1. i 2. stupně ZŠ, studenty středních a vysokých škol. Dále nabízíme zprostředkovávání teambuildingů, rodinných dnů, neformálních setkání a akcí pro obchodní partnery.

9Balšán Roman

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Lázeňská 691, Vizovice Bezdlužná

Rizikové kácení stromů, výškové práce a čištění studní, lanové překážky na lanové aktivity. Ořezy a další opatření nejen u nebezpečných a problematických stromů za použití speciálních stromolezeckých technik, za dodržení arboristických zásad. Montáže a opravy v těžce přístupných místech.

10Gm5, s.r.o. (pobočka Všemina)2 pobočky

Lanové centrum. Najdete u nás 4 vysoké lanové překážky, lezeckou stěnu či bungee trampolínu, painballové hřiště, lukostřelbu, tenisové kurty, waterball, hřiště na beach volejbal, zorbing i čtyřkolky.


Lanová centra – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Lanová centra v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Lanová centra a lanové parky jsou místem, kde si můžete užít zábavu, dobrodružství a adrenalin na lanových překážkách v korunách stromů. Jsou vhodná pro děti i dospělé, jednotlivce i skupiny. Před vstupem na překážky vás instruktor seznámí s pravidly a způsoby jištění. Lanová centra nabízejí různé trasy s různou délkou a obtížností.

Nejlepší lanová centra v ČR

  • Horský lanový park Tarzanie – jedná se o největší lanový park v ČR. Nachází se v Beskydech, v obci Trojanovice, pod dolní stanicí lanovky na Pustevny. Je určený dětem i dospělým. 
  • Permonium – je zábavní park s příběhem, který je určen pro děti i dospělé. Nachází se v Oslavanech. Park nabízí mnoho zajímavých atrakcí: největší nadzemní bludiště v ČR, důlní jezero, hlavní štolu, sopku propojenou s lanovým centrem, prales a mnoho dalších atrakcí.
  • Lanová centra PROUD – jsou lanová centra, která se nacházejí v Brně, Olomouci a Praze. Jsou určena pro děti i dospělé a naleznete zde jak nízké, tak i vysoké lanové překážky. 
  • Offpark Sušice – nabízí zábavu na Šumavě. Provozuje lanový park a dětský lanový park Sušice, lanový park a dětský lanový park Prášily a lanový park a dětský lanový park Modrava. Kromě lanového parku také nabízí terénní koloběžky, rafty, paintball nebo in-line bruslení.
  • Lanový park Lipno – nabízí několik druhů lanových cest, které jsou vhodné pro děti i dospělé. V lanovém parku si užijete i nádherný výhled na Lipno.