Hokejové školy – Zlínský kraj

Chcete se stát hokejistou? Přihlaste se do hokejové školy a vyzkoušejte si, jak trénují vrcholoví hokejisté. Součástí programu hokejové školy jsou besedy s profesionálními hokejisty. Přehled hokejových škol v lokalitě Zlínský kraj.

1–7 firem z 7 nalezených Filtry

1HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

2Základní škola , Topolná, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Škola se nachází v klidném prostředí moravské vesnice Topolná. Součástí školy je školní družina. Můžeme se pochlubit pěknou vnitřní i vnější výzdobou , kterou vytvářejí naši žáci i učitelé.

3Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
Sokolská 70, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové

4Základní škola, Uherské Hradiště, Sportovní 777, příspěvková organizace

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sportovní 777, Uherské Hradiště Bezdlužná

Základní škola sportovní poskytuje základní vzdělání v 1. - 9. ročníku. Vytváříme pro naše žáky co nejlepší studijní a sportovní podmínky. Budova školy je rozdělena na dva učební bloky. Budova A - navštěvují hlavně žáci 2. stupně. Jsou zde vybavené odborné učebny pro výuku hudební výchovy, výtvarné…

5Hockeystars.cz

Hockeystars.cz, se sídlem Kramolišova 131, 766 01, Valašské Klobouky, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2001. Předmětem podnikání je: Zednictví Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…

6Miroslav Malušek

Miroslav Malušek, se sídlem Sídliště 849, 687 24, Uherský Ostroh-Ostrožské Předměstí, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

7ZAPA Fitness

Školní 867, Uherský Ostroh
Dnes už má zavřeno

ZAPA Fitness, se sídlem Školní 867, 687 24, Uherský Ostroh, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje…


Hokejové školy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejové školy v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Hokejové školy a hokejové kempy představují ideální příležitost pro mladé hokejisty a hokejistky, jak si zdokonalit své hokejové schopnosti, vyzkoušet si trénink vrcholových hokejistů a zůčastnit se besedy s některým profesionálním hokejistou. V hokejové škole děti zažijí opravdový denní režim, jaký mají vrcholoví hokejisté.

Hokejové školy jsou určeny pro všechny hokejové hráče a hráčky většinou od 6 do 15 let, kteří si chtějí zlepšit své hokejové dovednosti. Hokejové školy nabízejí i možnost ubytování s plnou penzí. 

Co vás v hokejové škole čeká?

  • 2× denně trénink na ledě
  • 2× denně trénink na suchu
  • 1× denně rehabilitace
  • 1× kompenzační cvičení
  • setkání s profesionálními hokejisty
  • tréninky s profesionálními hokejisty

Trénink na ledě je zaměřen na bruslení, techniku hole, herní situace, střelbu, nahrávky, brankářská cvičení. Trénink na suchu zahrnuje nácvik střelby, silová cvičení, koordinační cvičení atd.

Veškeré aktivity absolvují mladí hokejisté pod vedením zkušených trenérů

Co si z hokejové školy odnesete?

  • Zdokonalíte své hráčské dovednosti
  • Zvýšíte si své mentální dovednosti
  • Získáte správné tréninkové návyky
  • Získáte správné stravovací návyky
  • Získáte nové hokejové zkušenosti
  • Poznáte nové kamarády