Fitness centra a posilovny – Brno - město

Posilování ve fitku je velmi oblíbenou sportovní aktivitou, která ovlivní vaši fyzickou i duševní výkonnost. Zlepšíte si kondici, zredukujete nadbytečný tuk, naberete svalovou hmotu a vytvarujete si postavu. Přehled fitness center v lokalitě Brno - město.

1–10 firem z 167 nalezených Filtry

1STAREZ - SPORT, a.s.6 poboček

4.3
★★★★★
★★★★★
(2645)
Sportovní 486/4, Brno-Ponava

Provozujeme plavecký bazén 50 m hluboký.

2Hrubý Zdeněk - HC Compact

Drobného 558/45a, Brno
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Nabízíme fitness trenažéry KETTLER a sportovní potřeby.

3Nové Fitness, s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(21)
Komárovská 466/16, Brno Bezdlužná

Posláním společnosti Nové Fitness, s.r.o. je poskytovat takové služby a prodávat takové produkty, které zajistí našim zákazníkům ekonomickou úspěšnost a osobní spokojenost. Našim zákazníkům poskytujeme nejen know-how na výstavbu / vybudování a provozování komerčních, hotelových, firemních fitness…

4Studio Limetka

4.9
★★★★★
★★★★★
(6)
U Leskavy 730/32, Brno-Starý Lískovec

V našem studiu poskytujeme služby: Power plate, kavitace, lymfodrenáž, Vacutherm (Vacushape), solárium a unikátní měření přístrojem InBody. Cvičení je v příjemném prostředí pod dohledem profesionálních trenérů. Na míru sestavujeme jídelníček i cvičení.

5CENTRUM VIKTORIA s.r.o.

4.3
★★★★★
★★★★★
(840)
Vodařská 232/2, Brno-Horní Heršpice
Otevřeno do 22:00

CENTRUM VIKTORIA je moderní víceúčelový areál nacházející se v klidné lokalitě nedaleko centra města Brna na pravém břehu řeky Svratky. Moderní koncept centra nabízí propojení práce, pohybu a relaxace. Naleznete zde několik druhů atraktivních sportovišť - 6x squash, 7x beachvolejbal, 3x badminton,…

6SaM CLUB Brno1 pobočka

Provozujeme solárium, posilovnu, tělovýchovné a sportovní zařízení. Prodej doplňků výživy. Poskytujeme permanentky vhodné pro studenty.

7TJ TESLA BRNO

3.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Halasovo náměstí…, Brno-Lesná Bezdlužná

Sportovní areál TJ TESLA BRNO je tělovýchovná jednota, svojí členskou základnou představuje druhou největší tělovýchovnou jednotu v městě Brně o počtu 1008 členů. Hlavním prostorem pro sportovní činnost členů TJ Tesla včetně neorganizované veřejnosti je sportovní areál, v lokalitě Lesná na Halasově…

8PIKHARTSPORTSERVIS s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Mečířova 2381/45, Brno-Královo Pole Bezdlužná

Nabízíme jednak kompletní systémy sportovních podlah firem HARO a Weitzer Parkett, ale i běžně používané skladby sportovních podlah. Provádíme renovace a drobné úpravy podlah, broušení, lakování a lajnování, jak vnitřních, tak venkovních hřišt. Samozřejmě Vám navrhneme sportovní podlahu přímo pro…

9fit4all CENTRUM s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(918)
Chironova 8, Brno-Nový Lískovec Bezdlužná

Provoz sportovního centra. Nabízíme wellness, fitness, tenisovou halu, sálová a další cvičení.

10Regionální centrum Sport pro všechny Brno-město, občanské sdružení

Podporujeme mládež v rekreačním sportu, rekondičním cvičení a zdravotní tělesné výchově. Nabízíme sportovní aktivity pro širokou veřejnost.


Fitness centra a posilovny – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - město


Fitness centra a posilovny v lokalitě Brno - město – detailní popis

Ať už se chystáte navštívit veřejné fitness centrum, nebo soukromé fitko, vždy je třeba v něm dodržovat určitá pravidla a předpisy. Mezi základní pravidla patří: mít vhodné sportovní oblečení a vhodnou sportovní obuv, vždy používat ručník a vždy po sobě uklízet sportovní náčiní.

Jaké vybavení potřebuji do posilovny?

Ať už cvičíte ve veřejném fitness centru, nebo v domácí posilovně, vždy je potřeba mít vhodné sportovní oblečení a obuv. Bude se vám v něm cvičit nejen pohodlně, ale zároveň předejdete možným zraněním

  • Fitness oblečení – ideální je volit funkční oblečení, které je lehké, prodyšné a dobře odvádí pot. Vždy je lepší volit upnutější oblečení než volné. Upnuté oblečení vám totiž nikde nebude překážet a budete moct vykonávat lehčí a rychlejší pohyby. Při výběru vždy dbejte také na jeho pohodlnost, aby se vám v něm dobře cvičilo. U žen jsou dnes velmi oblíbené legíny s vysokým pasem, které krásně zakryjí bříško. Muži zase nejraději nosí sportovní kraťasy.
  • Fitness obuv – výběr vhodné obuvi je též důležitý pro pohodlí při cvičení. Špatně zvolená obuv totiž může vést k nepříjemným otlakům, puchýřům, podvrtnutí kotníků, přetížení holení a dalším nepříjemnostem. Správná fitness obuv by měla být pevná, odolná a nejlépe na zavazování na tkaničky. Bota by měla být pevná z boku i v oblasti paty. Při výběru je důležité myslet i na podrážku, která by měla být hodně pružná a neklouzavá. 
  • Ručník – ten vám nesmí chybět při žádném tréninku. Nejen že vám poslouží k utření potu, ale i jako podložka. Z hygienických důvodů si pokládejte ručník vždy na stroj, než na něj usednete. Oblíbené jsou dnes sportovní rychleschnoucí ručníky.
  • Fitness rukavice – ochrání vás před mozoly na rukou. Prodávají se ve verzi s omotávkou a bez omotávky. Rukavice s omotávkou vás chrání a zároveň zpevňují zápěstí. Rukavice bez omotávky plní pouze ochrannou funkci. 
  • Vzpěračský pásek – využívá se při velmi silových cvičení, aby zamezoval zranění
  • Trhačky – využívájí se ke zpevnění úchopu při silovém cvičení.
  • Háky – při zvedání velkých vah sekundují úchop činky.